Uusi johtokunta järjestäytyi

Tällä viikolla pidettiin kauden 2015 ensimmäinen Rajamäen Rykmentin johtokunnankokous. Ylimääräinen vuosikokous valitsi joulukuun lopussa seuran puheenjohtajaksi Ismo Turusen yhden välivuoden jälkeen. Nyt alkava kausi on tänä vuonna pyöreitä täyttävän Ismon kahdeksas kausi puheenjohtajana. Ismo on valittu myös Suunnistusliiton liittovaltuustoon varajäseneksi.

Johtokunta sai myös uutta verta, kun vuosikokous valitsi johtokunnan sihteeriksi Heli Heilimon. Heli on varsin uusi seuran jäsen, ja aloittelee omaa kilpasuunnistusuraansa samalla kun kasvattaa Rykmentille uusia tulevaisuudentoivoja. Valmennusvaliokunnan vetäjäksi siirtyi Kimmo Vilska. Kimmo on toiminut vuosia tiedotusvaliokunnassa. Hän tuskin luopuu tavoittelemasta yhä itsekin ykkösjoukkueen viestipaikkoja, vaikka siirtyykin valmennuksen koordinointitehtäviin.

Tarkemmat tiedot uudesta johtokunnasta löydät täältä!

Johtokuntaan kaivataan yhä seuran kehittämisestä kiinnostunutta lisävoimaa. Sekä sihteerin että tiedotuksen varajäsenten haku on vielä kesken. Ota yhteyttä varsinaisiin jäseniin, jos olet kiinnostunut tehtävästä.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.