18-tytöille viestikultaa

Mirabella Tolonen, Riikka Haltia ja Annabella Tolonen voittivat sunnuntaina Mäntsälässä käydyssä viestikilpailussa tyttöjen 18-vuotiaiden sarjassa Suomenmestaruuskultaa. Mira vaihtoi ensimmäiseltä osuudelta kahdeksantena reilun minuutin kärkeä jäljessä. Riikka odotti luottavaisin mielin vaihtopuomilla, ja teki hallitun suorituksen.

tytot-nettiin– Puolivälissä alkoi tuntua että ehkä ne muut ovat nyt tuolla takana. Väliaikarastille kuului kuulutus oikein hyvin ja silloin sain varmistuksen siitä että olin kärjessä eivätkä toiset olleet aivan perässä. Siinä vaiheessa oli pakko puskea läpi ryteiköstä niin kovaa kun jaksoin, Riikka kommentoi suoritustaan.

Annabella pääsi ensimmäisenä maastoon, lähes viisi minuuttia ennen toisena vaihtanutta MS-Parmaa.

– Helppohan sinne oli lähteä kun tytöt olivat pedanneet niin hyvän paikan, että sai rauhassa ja tarkasti mennä ilman paineita. Vaikken tilannetta lähtiessä tiennytkään, luotin että virheetön reipas meno riittää, Anna kertoi osuuden jälkeen.

Riittihän se, toiseksi tullut IK Kronan saapui maaliin lähes yhdeksän minuuttia Annan jälkeen.

Rajamäen Rykmentin miesten ykkösjoukkue sijoittui kuudenneksi joukkueella Sander Vaher, Sami Vähänen, Vili Niemi ja Jarno Parkkinen. D20 sarjassa Sirkku Minkkinen, Marika Suominen ja Maaret Turunen olivat sarjassaan viidensiä.

Nastolassa juostuissa veteraanien SM-viesteissä Samuli Kyyrönen, Jukka Erkkilä ja Marko Väisänen voittivat H130-sarjassa hopeaa.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.