Uudenmaan alueen Oravapolkuviestit kisattiin Klaukkalassa

WP_001046Rajamäen Rykmentti järjesti Suunnistavan Uudenmaan alueen oravapolkuviestit Klaukkalan Isoniitun koululla keskiviikkona 21.5.2014. Kolmiosuuksiset viestit kisattiin kolmessa sarjassa. A-sarjassa oli yksi 12-vuotiaille tarkoitettu tukireittiosuus ja kaksi 10-vuotiaille tarkoitettua rastireittiosuutta. A-sarjan voiton vei Kirkkonummen Lynx, joukkueella Hanne Hilo, Anton Packalén ja Tatu Aaltonen. Lynx johti kilpailua kaikilla osuuksilla. Hopea ja pronssi menivät Helsingin Suunnistajien ykkös- ja kakkos-joukkueille. Järjestävän seuran ykkösjoukkue sijoittui neljänneksi. Joukkueessa juoksi Aleksanteri Hiiro, Essi Multala ja Silva Kemppi. A-sarjan viestiin osallistui 53 joukkuetta.

B-sarjassa, joka on tarkoitettu 12-14-vuotiaille, voiton vei Helsingin Suunnistajien ykkösjoukkue. Joukkueessa juoksivat Miika Tala, Aino Kangasaho ja Ville Mannonen. Rajamäen Rykmentti ykkönen sijoittui toiseksi joukkueella Iida Haapala, Topias Kemppi ja Ilari Haltia. Kolmannelle sijalle sijoittui Lynxin ykkösjoukkue.

16-vuotiaiden C-sarjassa ylivoimainen voitto meni niin ikää Helsingin Suunnistajille joukkueella Matias Salonen, Annika Matilainen ja Topias Niemi. HS:n joukkue voitti toiseksi tullutta Rajamäen Rykmentin joukkuetta lähes seitsemän minuuttia. Rykmentin joukkueessa juoksivat Julia Himilä, Pinja Koskinen ja Pyry Seppälä. Alueen uusi tulokas SK Uusi sijoittui ykkösjoukkueellaan kolmanneksi.

AOV:n tulokset löytyvät täältä.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.