Rykmentin nuorten voitokas syksy

Vaikka kilpailukautta on vielä jonkin verran jäljellä, on syytä onnitella Rykmentin reipasta junnuporukkaa kuluneesta alkusyksystä. Kilpailuihin on osallistuttu ahkerasti ja menestystäkin on tullut. Mukaan on saatu myös ensikertalaisia, ja ensimmäinen onnistunut suoritus kilpailuissa on aina onnittelujen arvoinen juttu.

Kaakon nuorisoviestin voittajat Silva, Ida, Riikka ja Pinja

Elokuun puolella pidimme nuorisoleirin Elimäellä ja siellä osallistuimme kansalliseen Kaakon nuorisoviestiin. Tyttöjen sarjassa tuli voitto joukkueella  Pinja Koskinen, Silva Kemppi, Ida Haapala ja Riikka Haltia. H/D-sarjassa heltisi  6. sija joukkueella Ilari Haltia, Topias Kemppi, Ilari Laakso ja ankkurina Pyry Seppälä. Rykmentin kaikki kuusi  joukkuetta selvisivät hienosti maaliin. Suunnistusleirillä lämpöiset säät suosivat, joten ohjelmassa oli pääasiassa suunnistusta ja uintia!

Alueoravapolkukilpailu kilpailtiin tänä vuonna 20.8. Tuusulassa. AOK-kilpailusta on monen rykmenttiläisen kilpailu-ura auennut ja niin myös tänä vuonna. 8 ja 10-vuotiaiden rastireittisarjoissa oli mukana peräti 15 rykmenttiläistä! Toivottavasti nämä kaikki lapset nähdään kilpailuissa mukana jatkossakin. Kultaa saavuttivat D8RR-sarjassa Silva Kemppi, H12-sarjassa Ilari Haltia sekä D16-sarjassa Riikka Haltia. Pyry  Seppälä suunnisti hienosti hopealle sarjassa H14.

Karjaan Uran aluemestaruuskilpailuissa kultaisen mitalin saivat kaulaansa Topias Kemppi (H10RR), Ida Haapala (D12) sekä Riikka Haltia (D16). Ilari Laakso juoksi lisäksi upeasti hopealle sarjassa H11TR. Alueviestissä hienon loppukiritaistelun ansiosta Rykmentin tytöt, Ida Haapala, Melina Lahdenperä ja Pinja Koskinen, saavuttivat hopeaa sarjassa D11-14.

KLL-voittaja Topias

Heti seuraavana viikonloppuna juostiin Anjalassa Nuorten Jukola. Rykmentti osallistui kolmella joukkueella kilpailuihin. Aurinkoisessa säässä nähtiin upeita suorituksia monien juostessa ikäluokkaansa vanhempien osuuksilla. RR1 saavutti maalin Akseli Leinon ankkuroidessa sijalle 35, RR2 sijalle 81 sekä RR3 sijalle 132.

Koululiikuntaliiton Suomenmestaruuskilpailut järjestettiin tänä vuonna Heinolassa. Päivän sankari oli Topias Kemppi voitettuaan sarjansa H10RR. Sarjassa kilpaili 80 poikaa ympäri Suomea, joten voitto reilun minuutin erolla kakkossijaan osoittaa taitavaa suunnistusta ja hurjaa juoksuvauhtia.

SM-pitkämatka kilpailtiin tänä vuonna 8.9. Pudasjärvellä. Siellä Riikka Haltia sijoittui yhdeksänneksi. Samaan aikaan liki 30 lasta ja aikuista vietti aurinkoista syyspäivää Riihimäen taitoleirillä. Aamupäivä suunnistettiin Riutanharjun käyrillä ja iltapäivällä nautittiin Hatlammen suon maastoista ja pitkospuista. Suunnistuksen jälkeen vietettiin vielä iltapäivää nuotion ääressä.

SM-pyöräsuunnistuksen keskimatka poljettiin 14.9. Vierumäen maastoissa. D16-sarjassa Riikka Haltia toi voiton ja Pinja Koskinen otti pronssia. Seuraavana päivänä kilpailtiin pariviestissä niin, että, molemmilla tytöillä oli kolme osuutta. Riikka ja Pinja voittivat suomenmestaruuden yli 10 minuutin erolla seuraaviin. Maastopyöräilymatkaa kummallekin tuli noin 14 km.

Moona ja Milja Riihimäen harjoituksessa

Riikka Haltia jatkoi upeaa menestystään 21.9. SM-keskimatkallaÄänekoskella. Upean suunnistuksen tuloksena Riikka sai hopeaa, vain 19 sekuntia mestaruudesta.

Edessäpäin on vielä muutamia kilpailuja ja tärkein niistä on reissu Turkuun. Lauantaina 5.10. osallistumme hurjalla joukolla Turun nuorisoviestiin ja sunnuntaina käydään Mynämäellä perinteinen Oravatonni-kilpailu. Mikäli ette ole vielä ilmoittautuneet kyseisiin kilpailuihin, niin laittakaapa nimiä Irmaan. Lähdemme matkaan linja-autolla ja yövymme leirikeskuksessa Naantalissa. Bussipaikka- ja majoitusvaraus tehdään Annelle (laajaniemi@hotmail.com). Kohti tulevia koitoksia!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.