Rykmentille seitsemän mitalia pyöräsuunnistuksen SM-kilpailuista

Viime viikonloppuna (14.-15.9.) Vierumäellä kilpailtiin pyöräsuunnistuksen Suomen mestaruuksista keskimatkalla ja viestissä. Rykmenttiläisittäin viikonloppu oli upea ja keltamustat rohmusivatkin yhteensä seitsemän mitalia.

Lauantain henkilökohtaisessa keskimatkan kilpailussa Riikka Haltia (D16) voitti Suomen mestaruuden, Samuli Kyyrönen (H40) ja Ari Enroth (H50) sijoittuivat kummatkin hopealle ja Lasse Torpo (H35) ja Pinja Koskinen (D16) pronssille. Lisäksi rykmenttiläiset saivat kaksi plakettia, kun Mervi Pesu suunnisti naisten pääsarjassa yhdeksänneksi ja Antero Varjonen H65-sarjassa kuudenneksi.

Jo lauantain kilpailussa taitonsa näyttäneet Riikka Haltia ja Pinja Koskinen sijoittivat hienosti myös sunnuntain viestissä voittaen D16-sarjan mestaruuden. H80-sarjan joukkue, Vesa Forsblom ja Samuli Kyyrönen, sijoittui toiseksi. Plaketeille ylsivät D21-joukkue (Mervi Pesu ja Satu Hämäläinen), jonka sijoitus oli viides ja H100-joukkue (Jarmo Laakso ja Ari Enroth), joka sijoittui kuudenneksi.

Tulokset

Bookmark the permalink.

Comments are closed.