Rykmentille 12 mitalia AM-viikonlopulta

Suunnistavan Uudenmaan aluemestaruuspitkämatka ja -viesti kilpailtiin viikonloppuna Karjaalla.

Lauantaina suunnistetussa henkilökohtaisessa pitkän matkan kilpailussa rykmenttiläiset voittivat kuusi kultaa, kolme hopeaa ja yhden pronssimitalin. Päivän parhaista suorituksista vastasivat: Marjo Liikanen (1. D21), Arto Niemi (1. H55), Päivi Kulmala (1. D40), Topias Kemppi (1. H10RR), Riikka Hatia (1. D16), Ida Haapala (1. D12), Vili Niemi (2. H21), Akseli Leino (2. H18), Ilari Laakso (2. H11TR) ja Joni Kemppi (3. H40).

Sunnuntain viestikilpailussa Rykmentin tytöt ottivat hopeaa D11-14 -sarjassa. Joukkueessa suunnistivat Ida Haapala, Melina Lahdenperä, Pinja Koskinen. H21-sarjassa miesten joukkue (Joona Ojapalo, Otso Seppälä, Matti Liukkonen) sijoittui kolmanneksi.

Kisasivut

Tulokset: pitkä matka ja viesti

Bookmark the permalink.

Comments are closed.