Mervi palkittiin Rajamäen Rykmentin viirillä

Talvella hiihtosuunnistuksen maailmanmestaruuden voittanut Mervi Pesu palkittiin sunnuntaina Rajamäen Rykmentin viirillä ja valmennusapurahastipendillä. Viiri luovutetaan tavallisimman seuratyössä ansioituneille henkilöille ja Mervi onkin vasta kolmas urheilija, jolle tämä kunnianosoitus on luovutettu.

Pesu voitti Kazakstanissa järjestetyissä MM-kilpailuissa kultaa pitkältä matkalta ja hopeaa sekä sprintistä että parisprinttiviestistä. Viestissä Mervin ankkuroima Suomen joukkue sijoittui kolmanneksi. EM-kilpailuissa Latviassa Mervi sijoittui sprintissä toiseksi ja keskimatkalla kolmanneksi.

Mervin lisäksi tilaisuudessa palkittiin muitakin hiihtosuunnistuksessa menneellä kaudella menestyneitä urheilijoita. Valmennusapurahastipendit jaettiin tänä vuonna Pinja Koskiselle, Krista Lahtiselle, Riikka Haltialle, Maaret Turuselle, Marika Suomiselle ja Jannina Gustafssonille. Lisäksi seura antoi neljälle nuorelle urheilijalle Startin lahjoittamat rullahiihtosukset.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.