Valmennustoiminta

Rajamäen Rykmentin valmennusryhmien harjoituskauden toiminnan perustana toimivat viikoittaiset arkiharjoitukset, joista keskeisimpänä torstaiset hallijuoksuharjoitukset.

Arkiharjoitusten lisäksi valmennustoiminta pitää sisällään noin kuukauden välein järjestettävät leiripäivät ja kotimaassa tai ulkomailla järjestettävät valmennusleirit.

Kaikki valmennusryhmien tapahtumat ovat nähtävillä Rajamäen Rykmentin MyClub-sivustolta.

Alkavalle kaudelle uudistettiin myös valmennusta muodostamalla kokonaan uusi valmennustiimi.  Uudessa rakenteessa valmennuksellista vastuuta on jaettu eri osa-alueisiin ja ryhmiin. Lisäksi valmennuksessa tärkeässä roolissa ovat seuran kokeneemmat suunnistajat, joiden osaamista pyritään hyödyntämään nuorempien tukena. Myös henkilökohtaista valmennusta on lisätty. Erityisenä painopistealueena on jatkossakin valmennuksen kehittäminen ja mahdollisimman hyvien harjoitusmahdollisuuksien tarjoaminen urheilijoille. Päävastuun valmennuksesta kantaa Hannu-Pekka Pukema ja nuorten osalta Liinu Nummela jatkaa valmentajana tänäkin vuonna. Joukkueiden johtajina jatkavat Simo Toivonen ja Seppo Varmavuo.


RR instagramissa: @rrykmentti           RR twitterissä: @rrykmentti

Comments are closed.