Kauden päättäjäiset su 20.11. Rajamäellä

Rykmentin kauden päättäjäiset pidetään Rajamäen koululla (Tykkimäentie 1 Rajamäki) sunnuntaina 20.11.2016. Ohjelmassa on suunnistusharjoitus Rajamäen sprinttikartalla. Aiemmin suunnitelmissa ollut maili on lumitilanteen johdosta peruttu. Harjoitukseen voi osallistua 13.30-15. Koululla on mahdollista käydä suihkussa ja vaihtaa vaatteita harjoituksen jälkeen. Lapsille on varattu liikuntasalissa suunnistusaiheista puuhaa klo 14-15. Kahvia on tarjolla ruokalassa klo 15 alkaen. Kahvittelun lomassa jaetaan palkintoja ja pidetään puheita klo 15.30-16.30. Jotta osaamme varata sopivasti tarjottavaa, niin toivomme ennakkoilmoittautumista tämän linkin kautta.

Kaikki seuran jäsenet ovat tervetulleita!

Johtokunta

Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *