Menestystä SM-yöstä

Yösuunnistuksen Suomenmestaruuskilpailut järjestettiin syyskuun viimeisenä lauantaina Vierumäen urheiluopistolla. Radat tarjosivat vaativaa suunnistusta raskaassa maastossa heti K-pisteeltä, mutta toisaalta urheiluopiston läheisillä harjuilla vauhtikapasiteettiakin pääsi hyödyntämään maalia lähetyttäessä. Rykmenttiläisten kauloihin päästiin illan päätteeksi pujottamaan monta mitalia ja plakettia.

Sykähdyttävin hetki koettiin nuorimpien veteraanien eli H35- sarjassa, kun kahdelle korkeimmalle palkintopallille nousivat Sami Vähänen, kultaa, ja Kimmo Vilska, hopeaa. Hopeisille mitaleille suunnistivat hienosti myös Riikka Haltia D18- sarjassa ja Vesa Fosblom H45-sarjassa. Palkintosijoille itsensä kampesivat lisäksi Miika Suominen miesten pääsarjassa (7.), Marjo Liikanen naisten pääsarjassa (7.), Annabella Tolonen D18- sarjassa (7.), Anne Hartonen D35- sarjassa (6.) sekä Elina Kukkasjärvi D55- sarjassa (4.).

Kisasivut

-Marjo Liikanen-

Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *