Rykmenttiläiset menestyivät AM-keskimatkalla ja oravapolkuviesteissä

Suunnistavan Uudenmaan keskimatkan alueen mestaruuksista kisattiin toukokuisena arki-iltana Pukkilassa. Haastava maasto sopi rajamäen rykmenttiläisille, onhan moni heistä oppinut suunnistuksen jalon taidon uusmaalaisissa talousmetsissä. Miesten pääsarjan voiton vei Jarno Parkkinen. Muista kultaisista AM-mitaleista vastasivat poikien 13-vuotiasiden Topias Kemppi, tyttöjen 14-sarjan Melina Haapala sekä ikämiehet Joni Kemppi (H40) ja Antero Pulli (H45). Toiseksi H45-sarjassa sijoittui Samuli Kyyrönen. Miesten 60-vuotiaiden sarjassa toiseksi suunnisti Veijo Salmi. Pronssisia AM-mitaleita kotiin kantoivat tyttöjen 13-vuotiaiden sarjassa Kaisla Seppälä ja 15-vuotiaiden poikien sarjassa Joni Koskinen.

AM-keskimatkan tulokset.

Espoossa kisattiin samalla viikolla lapsille suunnattu Suunnistavan Uudenmaan alueen oravapolkuviesti. Nuorimipien niin sanotussa A-sarjassa lähti maastoon yhteensä 57 joukkuetta. Rykmentillä oli sarjassa yhteensä kahdeksan joukkuetta joista parhaiten sijoittui kolmanneksi tullut ykkösjoukkue, jossa juoksivat Silva Kemppi, Nuutti Toivonen ja Anton Kemppi. B-sarjassa rykmenttiläisjoukkueita oli kolme, joista parhaiten sijoittui viidenneksi tullut joukkue (Kaisla Seppälä, Topias Kemppi, Ilari Haltia). C-sarjassa Rykmentin joukkue sijoittui neljänneksi joukkueella Joni Koskinen, Pinja Koskinen ja Artturi Hiiro.

Oravapokuviestien tulokset.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.