Miika Suominen maailmancup-joukkueeseen

Rajamäen Rykmentin Miika Suominen on valittu Suomen maailmancup-joukkueeseen kesäkuussa kisattaviin Norjan ja Ruotsin maailmancup-osakilpailuihin. Jo nuorten maajoukkueessa esiintynyt Miika on tällä kertaa valittu edustamaan Suomea sprinttimatkoille, viestiin ja henkilökohtaiseen kilpailuun. MC-joukkuevalinnat tehtiin kuluneena viikonloppuna, ja Miika lunasti paikkansa erinomaisella juoksullaan Tampereen Särkänniemessä kisatussa Huippuliigan sprinttikisassa. Hän oli kisassa viides jääden vain 24 sekuntia voittaja Severi Kymäläisestä.

Ruotsin ja Norjan maailmancupissa nähdään myös monia muita rykmenttiläisiä: Ross Morrison Uuden Seelannin-, Célestin Crespin Ranskan- ja Sander Vaher Viron maajoukkueessa.

Uutinen liiton sivuilla.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.