Vili Niemi on aloittanut Rykmentin uutena seuratyöntekijänä

Rajamäen Rykmentin oma huippusuunnistaja Vili Niemi on palkattu määräaikaiseen työsuhteeseen seuratyöntekijäksi. 25-vuotias Vili on koulutukseltaan liikuntaneuvoja ja opiskelee parhaillaan jalkaterapeutiksi Metropolia ammattikorkeakoulusta. Vili on edustanut Suomea niin nuorten kuin aikuistenkin suunnistuksen maajoukkueessa.

Vilin työsuhde jatkuu ainakin tämän kevään ajan, jolloin hän ohjaa nuorten harjoituksia kuten viikoittaista jumppaa ja juoksutekniikkaharjoituksia. Hän osallistuu myös suunnistusharjoitusten suunnitteluun, kun lumettomat metsät kutsuvat. Seura on hakenut valtion avustusta Vilin palkkaukseen, ja mikäli avustus saadaan, työsuhde jatkuu vuoden loppuun. Silloin kaikki nurmijärveläiset pääsevät nauttimaan Vilin tekemästä työstä, sillä suunnitteilla on muun muassa MOBO-ratojen suunnittelua Nurmijärven alueelle.

Nyt siis kaikki nuoret mukaan Vilin ohjaamiin harjoituksiin, ja ottamaan oppia miten huipulle noustaan! Voit tutustua Viliin hänen bogissaan Jalanjäljet huipulle tai Esportin blogissa 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.