Kisakausi käyntiin Espanjassa

Helmikuu 2014 ei ehtinyt kauan vanheta ennen kuin ensimmäiset Rykmenttiläiset suuntasivat talvehtimaan Espanjan lämpöön. Suunnistusliiton Punta Umbrian leirikeskuksen loistavien harjoitusolosuhteiden sekä lähellä sijaitsevien maastojen lisäksi kannustimena leirille lähtöön toimi 15.2. Andalucia O-meetingin yhteydessä kilpailtu sprintin EM-näyttökilpailu. Nopeiten Rykmenttiläisistä helpohkon sprinttiradan suorittivat Hanna Raitanen sekä Jesse Laukkarinen, jotka molemmat olivat seitsemänneksi nopeimpia suomalaisia.

Sprintin tulokset:

D-SE
1  Eliasson, Lena Sweden Domnarvets GoIF 13:05
2  Taylor, Catherine OK Linné 13:17
3  Sianoja, Maija Finland Team Finland 13:34
4  Fincke, Anni Maija Finland Team Finland 13:35
5  Niemi, Venla Finland Team Finland 13:37
11  Raitanen, Hanna Finland Rajamäen Rykmentti 14:02

H-SE
1  Michiels, Yannick Sweden OK Ravinen – Nacka 13:27
2  Anttonen, Antti Finland Team Finland 13:48
2  Bergman, Gustav Sweden OK Ravinen – Nacka 13:48
4  Lind, William Malungs OK Skogsmårdarna 13:55
5  Blanes Reig, Andreu Alicante COLIVENC 14:02
14  Laukkarinen, Jesse Finland Rajamäen Rykmentti 14:41
19  Niemi, Vili Finland Rajamäen Rykmentti 14:45
31  Suominen, Miika Finland Rajamäen Rykmentti 15:02
35  Morrison, Ross Finland Rajamäen Rykmentti 15:09

Hyviä suorituksia muillakin matkoilla

Samana viikonloppuna suunnistettiin Andalucia O-meetingissä kaksi muutakin kilpailua. Lauantaina 15.2. aamupäivällä kilpailtiin WRE-keskimatka, jossa Marjo Liikanen oli hienosti neljäs jääden kilpailun voittaneelle Lena Eliassonille vain hieman päälle pari minuuttia. Miesten sprinttisatsauksen johdosta keskarilla seuran värejä edusti vain Ross Morrison, joka sijoittui sijalle 29.

Sunnuntain pitkän matkan kilpailu jäi naisten osalta väliin ja miehissä parhaasta tuloksesta vastasi kilometrejä keräämällä huippukuntoon pyrkivä Miika Suominen sijoittuen sijalle 20. (Toim. huom. nyt on herkistelyt herkistelty, kilometrikisa alkakoon).

Linkki kilpailujen tuloksiin ja väliaikoihin: https://drive.google.com/folderview?id=0BxNwLj1b4eh6SG5uRk1IYUtwMmM&usp=sharing

-Jesse

Bookmark the permalink.

Comments are closed.