KLL Kajaanissa

Koululiikuntaliiton suunniistusmestaruuskilpailut järjestettiin tänä vuonna Kajaanissa perjantaina 26.8 ja lauantaina 27.8. Nurmijärveltä kilpailuihin ilmoittautui 11 koululaista, mutta valitettavasti heistä kaksi sairastui juuri ennen kilpailuja, joten joukkue supistui yhdeksään suunnistajaan.

Perjantain henkilökohtaisessa kilpailussa nurmijärveläismenestyksestä vastasivat nykyään Espoon Suuntaa edustavat Kempin sisarukset. Anton voitti H9RR -sarjan, Silvä tuli toiseksi D11TR-sarjassa ja Topias kolmanneksi H13-sarjassa. Rykmenttiläisistä parhaiten sijoittui Vantaata edustanut Ilari Haltia ollen H15-sarjassa kymmenes. Vimpelinvaaran isot korkeuserot tekivät radoista fyysisesti raskaita ja suunnistusvirheitäkin tuli itse kullekin.

20160827_105127Lauantain viesteissä mitalisijoille pääsi nuorimpien RR- ja TR-sarjassa suunnistanut joukkue Anton Kemppi, Moona Multala ja Silva Kemppi voittamalla Kirkkonummen takana hopeaa. Toinen saman sarjan joukkue supistui sairastumisten myötä siten, että Aarne Pitkäsen lisäksi joukkueessa suunnisti varamies Seinäjoelta ja ankkuri puuttui kokonaan. Aarnelta kuitenkin hyvä suoritus ja arvokasta viestikokemusta.

13-vuotiaiden sarjassa Nurmijärven joukkue taisteli hienosti sijalle 10. Topias Kemppi toi viestin kärjessä ensimmäiseltä osuudelta ja vuotta nuoremmat Nikanor Pitkänen ja Essi Multala tekivät omilla osuuksillaan hyvät juoksut vanhempiaan vastaan.

20160827_14101815-vuotiaiden sarjassa joukkueen aloittajaksi saatiin suunnistajapankista huittislainen Tuuli Mäkinen. Kahdella jälkimmäisellä osuudella juoksivat Rykmentin 14-vuotiaat Kaisla Seppälä ja Viona Väisänen, jotka molemmat tekivät ehjät suoritukset ja paransivat suoritustaan henkilökohtaiseen kilpailuun verrattuna.

Ensi vuonna KLL:n kilpailut järjestetään Porissa, johon toivottavasti Nurmijärveltäkin saadaan vielä suurempi joukkue mukaan.

Tulokset: http://www.kajaaninsuunnistajat.fi/kll-2016/tulospalvelu/

-Tuomas Multala

Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *