Ida Haapala ja Topias Kemppi tuplamestareiksi KLL:n suunnistuskisoissa

DSC_0486Koululiikuntaliiton mestaruuskisat suunnistettiin tänä vuonna Kirkkonummen Veikkolassa.

Kilpailuihin osallistuneet, yli 1500 9-20-vuotiasta nuorta, pääsivät kokemaan Nuuksion kansallispuiston hienoja maastoja kaksipäiväisessä tapahtumassa. Järjestelyistä vastasi kirkkonummelainen suunnistusseura Lynx.

image1

D-sarjan voittajat

Perjantain henkilökohtaiset matkat kisattiin sadesäässä, mutta se ei lannistanut hienoa tunnelmaa. Nurmijärveläisiä suunnistajia oli mukana parikymmentä. Parhaasta menestyksestä vastasivat Topias Kemppi voittamalla H12-sarjan sekä Ida Haapala D14-sarjan mestaruudellaan. Ida otti voiton sekunnin marginaalilla ennen Espoon Maria Määttästä. Kymmenen joukkoon ylsivät myös Anton Kemppi (H9RR/8.) sekä Silva Kemppi (D10RR/6.). Lisäksi monet nurmijärveläissuunnistajat tekivät hienoja suorituksia. Nuorimmissa sarjoissa osanottajia oli yli sata.

Järjestäjien slogan ”bileet metsässä” huipentui lauantain viesteissä. Nuorimpien (10-11-v.) sarjassa tanner tömisi, kun sadan joukkueen aloittajat säntäsivät matkaan. Nurmijärven kolmikko Anton Kemppi, Elisa Mänty ja Silva Kemppi otti tiukassa kisassa upeasti pronssia. Nurmijärvi pysyi kultakannassa myös viestipäivänä ottamalla yllätysvoiton sekasarjassa (13, 15 & 18-v.) joukkueella Pyry Seppälä, Melina Lahdenperä ja Topias Kemppi. Ida Haapala edusti koulupaikkansa mukaisesti Helsinkiä, joka voitti ylivoimaisesti 15-vuotiaitten sarjan. Ensi vuonna KLL:n suunnistuskisat pidetään Kajaanissa.

Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *