Rykmenttiläisille pitkä rivi AM-mitaleita

Hyvinkään rasti järjesti Uudenmaan alueen mestaruuskilpailut pitkällä matkalla ja viestissä kuluneena viikonloppuna Kytäjällä. Maasto oli osittain tuttu viime vuoden SM-erikoispitkiltä ja 2010 järjestetystä Jukolan viestistä.

Lauantain henkilökohtaisella pitkällä matkalla rykmenttiläismenestyksen takasi Kempin suunnistajaperhe, jossa isä Jonin 40-sarjan voiton lisäksi kultamitali kaulassaan lähtivät Topias pojat 12-sarjassa ja Silva 10-vuotiaiden tyttöjen rastireitillä, kuopus Antonkin oli kahdeksas 10-vuotiaiden poikien rastireitillä. Myös äiti Johanna sai hopeisen alueenmestaruusmitali 35-vuotiaden sarjassa.

Muita pitkän matkan mitalisteja olivat 14-sarjan voittaja Melina Lahdenperä ja pronssi mitalisti Ida Haapala sekä 10-vuotiden tyttöjen rastireitillä kolmanneksi tullut Elisa Mänty. Vili Niemi sijoittui niin ikää kolmanneksi alueella, vaikka kokonaiskilpailussa jäikin Uudenmaan alueen ulkopuolisten Jani Lakasen ja Denis Grishmanin taakse ollen kokonaiskisassa viides. Vili kertoi kenttäkuulutuksen haastattelussa tavoitteena olevan terävöittää suunnistusta syksyn SM-kilpailuihin vaikean alkukauden jälkeen. Myös Julia Himilä sijoittui alueella kolmanneksi tyttöjen 16-sarjassa. Antero Pulli sijoittui hopealle miesten 45-vuotiaiden sarjassa, Veijo Salmi sai kotiin viemisiksi 60-sarjan hopeaa ja Pertti Nieminen oli kolmas 65-sarjassa.

Sunnuntain viestikisaan Rykmentti lähti miesten pääsarjassa kolmen tasavahvan joukkueen voimin, joista ikämiehillä miehitetty kolmosjoukkue (Kimmo Vilska, Antero Pulli ja Joni Kemppi) sijoittui alueella toiseksi. Kaksi muuta Rykmentin joukkuetta jäi vahvasta aloituksesta huolimatta kolmosjoukkueen vauhdista. H150-sarjassa AM-hopeaa voittivat Mika Kulmala, Seppo Varmavuo ja Ari Enroth. H190-sarjassa voiton vei Rykmentti joukkueella Timo Valkonen, Pertti Nieminen ja Veijo Salmi. Ylivoimainen voitto antaa odottaa menestystä myös syksyn SM-kilpailuista. D18-sarjassa (Julia Himilä, Pinja Koskinen ja Riikka Haltia) ja D14-saijassa (Kaisla Seppälä, Ida Haapala ja Melina Lahdenperä) tytöt toivat kotiin myös kultaiset mitalit. D110-sarjassa toiselle sijalle suunnistivat Tiina Vilska, Päivi Kulmala ja Outi Nieminen.

Kisasivut: www.hyvinkaanrasti.fi

Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *