Reittihärvelin ohje

Iltarastien Reittihärveli löytyy osoitteesta https://rajamaenrykmentti.fi/kilpailut/reittiharveli/cgi-bin/reitti.cgi

Reittihärveliin piirtäminen iltarasteilla

Oma suoritus lisätään Reittihärveliin oikean yläkulman painikkeesta Piirrä reittisi. Valitse rata ja oma nimesi. Piirrä reittisi kartalle reittipisteitä klikkailemalla tai kursoria raahaamalla (touch-moodi). Virheklikkauksen voit perua Undo-painikkeella, +3s-painike lisää tuumaustauon reitille. Kun olet valmis, tallenna.

Voit kommentoida omaa suoritustasi sille varatussa kentässä, palautteet kannattaa kirjoittaa iltarastisivujen kommenttiosioon.

GPS-jäljen lataaminen onnistuu GPS upload -linkistä. Valitse ratasi ja lataa GPX- tai Suunnon XML-tiedosto. Lähtökohtaisesti ”Väliajat ja rastien sijainti” on suositeltu kohdistamistapa. Tiedostoa ei tällöin tarvitse katkaista alkamaan täsmälleen suorituksen alusta, vaan GPS-säädetään kohdalleen tiedoston alkamisajan perusteella. Jos tiedosto alkaa useita minuutteja ennen suoritusta, tulee se kuitenkin katkaista. Reitin kohdistuspisteitä voi lisätä hiiren oikealla. Kun olet kohdistanut reittisi, tallenna.

Reittihärveliin piirtäminen omatoimirasteilla

Oma suoritus lisätään Reittihärveliin oikean yläkulman painikkeesta Piirrä reittisi. Radan valitsemisen jälkeen pääset piirtämään reittisi kartalle reittipisteitä klikkailemalla tai kursoria raahaamalla (touch-moodi). Peruuttaa voi Undo-painikkeella. +3s-painike lisää reitille kolmen sekunnin tuumaustauon.

Kirjoita nimesi sille varattuun kenttään. Rastiväliajat syötetään ”tilanne rasteilla” -muodossa, eli edellisen rastin aikaan lisätään aina seuraavan rastivälin aika. Esim. Ensimmäisen rastivälin aika oli 0:50 ja toisen 1:25. Kenttiin kirjoitetaan 50 ja 215 (0:50 + 1:25 = 2:15). Jos et ottanut aikoja ylös, merkitse kaikkiin nolla. Kun olet valmis, tallenna piirroksesi. Kommenttikentässä voit analysoida omaa suoritustasi, palautteet kannattaa kirjoittaa iltarastiohjelman kommenttiosioon, siltä ne tulevat luetuksi.

GPS-jäljen lataaminen onnistuu GPS upload -linkistä. Valitse ratasi ja lataa GPX- tai Suunnon XML-tiedosto. Tiedosto tulee katkaista alkamaan lähtöpisteestä, alkupistettä ei voi säätää omatoimirasteilla.

GPS-jälki kohdistetaan seuraavalla sivulla sinisten pisteiden avulla. Lisää nimesi ja tallenna GPS-jälkesi. Lisää pisteitä saat hiiren oikealla.

Comments are closed.