Rajamäen Rykmentin 80-vuotisjuhlat 11.11

RR:n 80-vuotisjuhlat järjestetään 11.11.2017 klo 14 alkaen Seitsemän Veljeksen koululla (entinen Rajamäen Yläaste), osoite on Keskusraitti 1, Rajamäki. Tilaisuuden pukeutumiskoodi on arkipuku (smart casual). Tilaisuuden ohjelma on seuraava:

 • Kahvitarjoilu ja mahdollisten onnittelujen vastaanotto klo 13.45 alkaen
 • Puheenjohtajan tervehdys, Anne Laajaniemi, klo 14.15
 • Juhlapuhe, Mikko Salonen (Suomen Olympiakomitea)
 • Historiakatsaus edelliseltä 10-vuotiskaudelta, Ari Enroth
 • Vapaa sana osallistujilta
 • Ansiomerkkien jako (Suunnistusliitto ja seura)
 • Vuoden 2017 menestys- ja aktiivisuuspalkitsemiset aikuisten ja nuorten osalta

Tilaisuus on tarkoitettu kaikille seuran jäsenille sekä kutsutuille henkilöille ja tahoille. Ilmoittaudu tilaisuuteen 6.11 mennessä oheisen lomakkeen  kautta tai sähköpostilla info@rajamaenrykmentti.fi.

Tulkaa sankoin joukoin juhlistamaan jo 80-vuotiasta Keski-Uusimaalaista perinteikästä ja aktiivista suunnistusseuraa!

140 osanottajaa tulossa, hienoa!

Bookmark the permalink.

3 Comments

 1. Hyvät Rykmenttiläiset

  Kiitän Suomen Suunnistusliittoa ja seuramme johtokuntaa minulle myönnetystä liiton hopeisesta ansiomerkistä. Ehkä voin esittää samalla kiitokset kaikkien 80-vuotisjuhlassa palkittujen puolesta.

  Tuntematta tarkoin ansiomerkin myöntämisperusteita oletan nelivuotisen seuran puheenjohtajuuden, kuusivuotisen Suunnistavan Uudenmaan puheenjohtajuuden ja kuusivuotisen liittovaltuutetun kauden SU:n yhtenä kolmesta edustajasta vaikuttaneen. Ehkä myös Jukolan viestin nelihenkisen johtoryhmän jäsenyys kolmen vuoden ajan ensimmäisenä puolustusvoimien edustajana vaikutti perusteena.

  Ansiomerkki lämmitti minua kovin ja kannusti jatkamaan työtä suunnistuksen parissa.

  Kiitän samalla myös puheenjohtaja Annea ja seuran johtokuntaa arvokkaan 80-vuotisjuhlan järjestelyistä.Juhla on osoitus yhteisöllisyydestä, yhdessä tekemisestä, jossa monen toimijan panos on tarpeen. Juhlassa palkittiin ja kehuttiin, lisättiin yhteistä voimaa, muisteltiin menneitä vuosia ja yhteisiä kokemuksia paremmat kamppeet päällä. Näitä tapahtumia todella tarvitaan eteenkin tasakymmenvuosipäivinä. Näissä juhlissa myös yhteistyökumppanit saavat osansa. Vuosikausia toimintaa pyörittäneet saavat kiitoksensa ja voimaa jatkaman eteen päin. Juhla kannustakoon myös uusia voimia mukaan toimintaan. Kaikkien panosta tarvitaan erityisesti nuorisotyön parissa, jossa toiminnan painopiste lähivuosina tulee olla.

  Vesa Tervo
  Rykmenttiläinen

  • RR johtokunta

   Rajamäen Rykmentin johtokunnan puolesta kiitokset pitkäaikaisen seura-aktiivin Vesa Tervon lämpimistä sanoista. Kiitämme myös vielä kerran kaikkia juhlaan osallistuneita rykmenttiläisiä ja seuran yhteistyökumppaneita sekä heidän muistamisiaan.

   Tapahtumasta tulee vielä lähiaikoina uutisjuttu tänne seuran nettisivuille ja toivottavasti myös myöhemmin Nurmijärven Uutisiin.

 2. Oili Rytkönen

  Ilmoittaudumme Rajamäen Rykmenti ry 80v juhliin

  Oili ja Aleksanteri Rytkönen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *