Ilmoitustaulu

161 Comments

 1. Hei, Nurmijärven iltarastit tiistaina 30.5. Nukarilla Salmelanmäessä. Opastus Nukarilta tieltä 45, Penttiläntien risteyksestä. Lähdöt 17-19, maali suljetaan 20.30. Radat A(6,3km), B(4,2km), C(3,0km) ja D(1,7km). Ratamestarina Esko Alho. Radat käyvät uudessa maastonosassa! Paikalla kahvio. Paikalla myös Suunnistajan Kauppa!

 2. Hei, Nurmijärven iltarastit tiistaina 23.5. Nummenpäässä. Opastus tieltä 1322 Perttula-Selki, Leppälammentien risteyksestä. Tapahtumakeskuksena Nummenpään urheilukenttä. Lähdöt 17-19, maali suljetaan 20.30. Radat A(6,4km), B(4,9km), C(3,1km) ja D(2,0km) sekä lapsille rastireitti ja tukireitti. Ratamestareina Arto Niemi ja Jaakko Pitkänen(lastenradat). Paikalla kahvio.

 3. Hei!

  Nyt olisi mahdollista tehdä vielä lisätilaus Trimtexiltä Rykmentin asusteista. Tilauksen toteutumisehtona on, että tilauksia tulee vähintään 5 kpl/tuote. Miesten/naisten ja lasten mallit lasketaan yhteen. Jolloin se 5 kpl tulee aika helpolla täyteen.

  Ohessa linkki Trimtexin sivuille, toki siellä näkyvät tuotteet eivät ole RR:n väreissä ja hinnat eivät pidä paikkaansa. Sivulta saa kuitenkin mm. saatavissa olevat kokotiedot. Sovitukset täytyy tehdä nyt vain olemassa olevilla omilla tai kaverin tuotteilla. Sovitustuotteita ei ole siis saatavilla.

  http://trimtex.fi/fi/tuotteet/valitse-laji/suunnistus/

  RR:n jakelulistalle on lähetetty tätä vastaava sähköpostiviesti, jonka liitteenä on lisänä excel-tiedosto. Siitä näkyvät tuotekoodit, tuotetyypit ja RR:n tuotehinnat. Siinä näkyy myös alkuperäisen tilauksen määrät. Tilauksia arvelen kertyvän yli 5 kpl ainakin Trainer treenipuvusta ja Basic Mesh O-shirtistä.

  Lähettäkää tilaushalukkuutenne minulle (mika.loukkalahti(at)helen.fi) ensi viikon loppuun mennessä eli viimeistään su 28.5:

  Tuotekoodi
  Tuotenimi
  Tuotteen koko
  Tilausmäärä/tuote

  Ilmoitan sitten 28. tai 29.5, mitkä tuotteet saivat riittävästi tilauksia. Tuotteiden toimitusaika on 6 viikkoa, joten eivät ehdi Jukolaan, vaan heinäkuun puoliväliin. Tilaan tuotteet itselleni könttänä ja ne saa minulta ja tuon niitä myös kuntosuunnistuksiin ja kisoihin.

  T:ML
  050-5592940

  PS: Joillakin valmennusryhmän porukoilla oli vielä 30 EUR asutuki vielä käyttämättä, joten sen voi tähän käyttää esim. tuohon Basic Mesh O-shirtiin.
  PS2: Muutamalla henkilöllä alkuperäinen tilaus epäonnistui, jos ette saaneet vahvistussähköpostia tilauksesta, viimeinen tilausvahvistus jäi ehkä tekemättä järjestelmässä.

 4. Hei, Nurmijärven iltarastit tiistaina 16.5. Vaaksin maastossa. Opastus Kiljavantien ja Kyläjoentien risteyksestä. Lähdöt 17-19, maali suljetaan 20.30. Radat A(6,9km), B(4.7km), C(2,9km) ja D(1,8km). Ratamestarina Lauri Laajaniemi. Paikalla kahvio. Tervetuloa!

 5. Ari Enroth

  UNELMIEN LIIKUNTAPÄIVÄ 10.5.2017

  Järjestämme Unelmien liikuntapäivän tapahtumana suunnistuksen esittelyn keskiviikkona 10.5.2017 klo 18.00 – 20.00 Parkkimäen urheilukentällä (osoite Urheilutie, Nurmijärvi kk) ja ulkoilualueella Nurmijärven kirkonkylässä. Esittelemme sekä normaalia suunnistusta normaalilla tulostetulla suunnistuskartalla (rasteina MOBO-radan rastit) että matkapuhelinpohjaista MOBO-suunnistusta. Tapahtuma on osallistujille ilmainen. Lisätietoja tapahtumasta saa minulta (puh. 040 7009131).

  Tänä keväänä on tehty Rajamäen Rykmentin ja Nurmijärven kunnan yhteistyönä mobiilisuunnistusradat (MOBO-radat) Parkkimäkeen (rata nro 145) ja Rajamäkeen (rata nro 146). Lisäksi Nurmijärvellä on Kiljavan MOBO-rata (rata nro 144).

  MOBO-suunnistuksen esittely: http://www.suunnistusliitto.fi/2016/05/joko-mobo-suunnistus-on-tuttua/

  MOBO-radat: http://mobo.osport.ee/?l=fi

  Tervetuloa!

  Terveisin

  Ari Enroth
  Kartta- ja talousvastaava
  Rajamäen Rykmentti
  Puh. 040 7009131

  • Ari Enroth

   Tarkennus Unelmien liikuntapäivän aikatauluun. Nurmijärven kunnan tiedotteessa aikatauluksi oli luvattu klo 17.30 – 19.00, joten korjaan aikatauluksi sen tiedotteen mukaisesti klo 17.30 – 19.00.

 6. Tommy Rantala

  Kiitokset Rajamäen Rykmentin Uudenmaan Rastipäivien järjestelyorganisaatiolle. Oli huikeaa päästä juoksemaan vauhdikkaissa kangasmaastoissa. Radat ja järjestelyt toimi loistavasti, mutta hieman risujakin jakelen. Onko SSL:llä jokin uusi linjaus nuorten sarjojen palkitsemisesta, vai päättääkö järjestävä seura palkinnoista? Ihmettelen siis nuorten RR-sarjalaisten palkintoja, tai siis sitä, kun niitä ei jaeta 3 parhaalle? Kaikki saivat toki putkihuivit, mutta henkilökohtaisesti olen sitämieltä, että hyvästä suorituksesta (3joukkoon) tulisi lasten saada palkinto ja myöskin tätä kautta innostaa lapsia. Jätettäisiin vaikka kaikki muut sarjat palkitsematta, pääsarjalle ja lapsille palkinnot, jälkimmäisissä lienee ne, jotka niitä eniten osaavat arvostaa ja pitävät niitä tärkeinä. Viittasin tekstin alussa kysymyksellä SSL:n ohjeistukseen, tällä ajan takaa sitä, että TVV:n vappurasteilla esim. TR sarjoilla ei ollut palkintoja, kaikki saivat pillimehut ja vappupillin (joka ei toiminut). Hyvää keväänjatkoa RR:n porukalle, ja tavataan rasteilla.

  • Ari Enroth

   Kiitoksia palautteesta. Suomen Suunnistusliiton ohjeissa (http://www.suunnistusliitto.fi/kilpailu/kilpailujen-jarjestaminen/lasten-ja-nuorten-kilpailut/) annetaan ohje:
   10-vuotiaiden kilpailusarjoissa palkitaan kaikki samanlaisilla palkinnoilla ja mieluiten näyttävästi. Uudenmaan Rastipäivien palkintoratkaisu perustui tähän ohjeeseen, joka on käsitykseni mukaan ollut samanlainen jo monta vuotta, joten kyseessä ei ole uusi linjaus.

   Terveisin

   Ari Enroth
   Kilpailunjohtaja
   Uudenmaan Rastipäivät 2017

   • Kiitos vastauksesta. Asia selvä. Tämä oli minulle aivan uusi tieto ja tuli ajankohtaiseksi nyt, kun omat pojat ovat kyseistä ikäluokkaa, joten hämmennyin kun palkintoja ei ollut.

    • Ari Enroth

     Kiitos vastauksesta. Koska tästä viimeisimmästä vastauksesta saa kuvan, että palkintoja ei ollut ollenkaan, totean vielä, että kaikille 10-sarjalaisilla jaettiin palkintoina samanlaiset putkihuivit ja ne jaettiin palkintojen jaossa.

 7. Hei, Nurmijärven iltarastit tiistaina 9.5. Partionummella. Tapahtumakeskuksena Rajamäen Kehityksen maja, osoite Kiljavantie 231. Opastus tieltä 1311, Rajamäen risteyksestä. Lähdöt 17-19, maali suljetaan 20.30. Radat A(6,6km), B(4,2km), C(3,1km) ja D(2,0km) sekä rastireitti ja tukireitti. Ratamestareina Matti Liukkonen ja Riitta Karppinen(lastenradat). Paikalla kahvio, tervetuloa.

 8. Hei, Nurmijärven iltarastit tiistaina 2.5. Klaukkalan Haikalassa. Opastus tieltä 132 Klaukkalasta, Kirkkotien risteyksestä. Tapahtumakeskuksena Haikalan koulu. Lähdöt 17-19, maali suljetaan 20.30. Radat A(6,4km), B(4,6km), C(3,1km) ja D(2,0km). Ratamestareina Seppo ja Päivi Varmavuo. Paikalla kahvio.

 9. Johtokunnan kokous 24.4:

  -Talous: jäsenmaksuja tullut tilille, mutta kisamaksuja mennyt myös paljon. Seura-asutilaus toimitettu, laitetaan lasku tilaajille, seura maksaa postikulut, Mika hoitaa. Toimitukset hoituneet hyvin, joitakin muutos- ja tilaustarpeita on, mutta asuja ei ole valmiina. 5 tilausta/asutyyppi tarvitaan lisätilaukseen.
  – Nuoriso: Suunnistuskoulu ja kuntorastit pyörivät hyvin. Nuorten Tiomilaan HyRa kysynyt yhteisjoukkuemahdollisuutta, suhtaudutaan positiivisesti. Kaikille suunnistuskoululaisille maksetaan Nuori-Suunta kortti. URP RRS-sarja menee ilman lisenssiäkin.
  – Valmennus: kahdelle omalle kärkiurheilijallemme valmisteltu urheilijasopimus. Tiomilajoukkue ensi viikonloppuun on seuraava: H-P. Pukema, M. Suominen, S. Vähänen, T. Tervo, T. Dlabaja, M. Liukkonen, V. Niemi, B. Mitchell, O. Semic ja S. Vaher. Naisten 1. joukkue: P. Latva-Kiskola, H. Raitanen, M. Liikanen, A. Neradova ja M. Carter-Davies. Myös naisten 2. joukkue mukana.
  – Kilpailut: URP järjestelyt hyvällä mallilla. Järjestelykokous on 26.4. Unelmien liikuntapäivässä 10.5 MoBo-rata Parkkimäessä, LauriL.
  – Tiedotus: laitetaan loppuviikolla tiedote URP-järjestelyistä, jäsenmaksujen maksusta ja Jukola-ilmoittautumisista (+Jukolabussista) IRMAan. Ari hoitaa.
  – Kunto: SSL markkinoi suunnistajan sähköistä palvelua seuroille. Kysytään, miten huomioidaan jäsenten ilmainen osanotto.

 10. Hei, Nurmijärven iltarastit tiistaina 25.4. Klaukkalan Pietarinmäessä. Opastus Klaukkalantieltä (132), Myllytien risteyksestä. Lähdöt 17-19, maali suljetaan 20.30. Radat A,B,C ja D sekä lapsille rastireitti ja tukireitti. Ratamestareina Seppo Krook ja Mika Loukkalahti(lastenradat). Paikalla kahvio.

 11. Tarkkuussuunnistuksen ”kuntorastit” vappuna 1.5. Klaukkalan Tornimäen laskettelukeskuksessa.
  Radalle voi lähteä klo 10 – 11.30. Toivotaan ennakko ilmoittautumista. Myös muutama toimitsija olisi tervetullut.
  Tiedustelut ja ilmoittautuminen (toimitsijaksi tai radalle):
  martti.inkinen@msoynet.com tai puh. 040 7616803.

 12. Hei, Nurmijärven iltarastien 24. kausi alkaa tiistaina 18.4. Nurmijärven Kirkonkylän Parkkimäessä. Opastus tieltä 1311 Nurmijärveltä. Tapahtumakeskuksena pesäpallostadion. Lähdöt 17-19, maali suljetaan 20.30. Radat A(6,1km), B(4,3km), C(3,1km) ja D(2,1km) sekä lastenradat rastireitti ja tukireitti. Ratamestareina Ilkka Ojapalo ja Anne Laajaniemi(lastenradat). Paikalla kahvio.

 13. Seura-asutoimitukset ovat saapuneet tilaajille siten, että viime viikolla pitäisi olla postista saapunut viesti tilauksen noutamiselle. Tilaus oli ainakin itselläni noudettavissa 26.4 asti. Seura veloittaa tilatut tuotteet myöhemmin, postimaksu menee seuran piikkiin. Jos tilauksessa on ollut ongelmia, ottakaa yhteys minuun.

  FinnSpring -viestin ja henkilökohtaisen (Mynämäellä 22.-23.4) ilmoittautumisaikaa on jatkettu sunnuntaihin 16.4 saakka, joten vielä ehtii sinnekin mukaan. Yhteiskyydeillä kannattaa mennä.

 14. Anneli Ojapalo

  Seura-asutilauksissa saatu vääränlainen miesten Trainer Jacket -takki kokoa L. Onko kukaan halukas hankkimaan tämän itselleen vaikka pienelllä alennuksella? soita tai tekstaa 040 5588205 tai sähköosti ojapalot(at)dlc.fi

 15. Kesäkisakausi on alkanut. Kilpailemiseenhan tarvitaan lisenssi, joka hankitaan SSL:n IRMA-järjestelmän kautta. Alle 14-vuotiaille viime vuonna kilpailleille seura on jo hankkinut lisenssit.

  Tulevan pääsiäisen isoimmat kisat ovat lauantain Ankkurirastit Halikossa ja sunnuntain huippuliiga Paimiossa. Lauantaille on nyt 13 ja sunnuntaille 26 Rykmenttiläistä ilmoittautunut. Tänään 10.4 on viimeinen ilmoittautumispäivä, joten vielä ehtii mukaan!

  Pääsiäisen jälkeisenä viikonloppuna on kevään isoin kisa FinnSpring Mynämäellä. Siellä on viesti ja henkilökohtainen. Viestihalukkuudet ja ilmoittautumiset IRMAan jo to 13.4 mennessä.

 16. Tässä 20.3. johtokunnan kokouksen ja kevätvuosikokouksen kuulumiset:

  Johtokunnan kokous:
  – paikalla 6 henkeä, pj. Anne L.
  – viimeisteltiin v. 2016 vuosikertomusta
  – tehtiin palkitsemisesityksiä SVUL Uudenmaan piirille
  – katsaus kunnan seuratapaamisesta
  – viimeisteltiin kärkiurheilijoiden kanssa tehtäviä urheilijasopimuksia

  Kevätkokous 2017:
  – paikalla 8 henkeä, pj. Vesa Tervo
  – käytiin läpi vuoden 2016 toimintakertomus, tehtiin siihen pieniä täsmennyksiä ja hyväksyttiin toimintakertomus
  – käytiin läpi tilinpäätös vuodelta 2016 ja toiminnantarkastajien lausunto
  – hyväksyttiin tilinpäätös ja myönnettiin vastuuvapaus vuoden 2016 johtokunnalle

 17. Rajamäen Rykmentin sähköpostijakelulle on äsken lähetetty 9-sivuinen seuratiedote. Tiedote sisältää ajankohtaisia kevään suunnistusasioita mm. suunnistuskoulusta, iltarasteista ja tämän vuoden jäsenmaksun maksamisesta. Samoja asioita on jo toki infottu nettisivuillammekin. Mikäli et saanut sähköpostia tänään lauantaina, ota yhteys yllekirjoittaneeseen.

 18. Tervetuloa Rajamäen Rykmentin kevätvuosikokoukseen maanantaina 20.3.2017 klo 19.00 alkaen Rykmentin kololle, osoite Saunatie, Rajamäki (kerrostalon päädyn alakerta).

  Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat, mm. vuoden 2016 vuosikertomus ja tilinpäätös. Tilaisuudessa on kahvitarjoilu. Tulkaa kaikki halukkaat mukaan saamaan tietoa seuran toiminnasta.

  Terveisin Mika Loukkalahti,
  Rajamäen Rykmentin johtokunnan sihteeri

 19. Johtokunnan 27.2 -kokouksen kuulumisia:

  * Paikalla Anne L., Ari E, Mika L., Sami V, ja Jarmo H. (osan aikaa)
  * Käytiin läpi vuoden 2016 toimintakertomuksen luonnosta ja täydennettiin sitä lähes valmiiksi. Lopullinen versio saadaan lähiviikkoina valmiiksi hyvissä ajoin ennen syyskokousta.
  * Seuran taloustilanne on hyvä.
  * Aiemmin voimassa olleita sponsorisopimuksia on valmisteltu tälle vuodelle Arin toimesta.
  * Kevätkokous on 20.3 klo 19, Mika valmistelee kutsun siihen.
  * Kunnan avustushakemus tehdään kevätkokouksen jälkeen.
  * Ari ja Jarmo osallistuvat kunnan seuraparlamenttiin 15.3.
  * Päätettiin hankkia seuralle luottokortti leirimaksujen tarpeisiin.
  * Allekirjoitettiin Arin tekemä seuran tilinpäätös vuodelta 2016.
  * Sami esitteli valmennuskatsausta, toiminta ollut aktiivista. Uusia edustajia saatu ryhmään jopa 5 kpl! Maaliskuun puolivälissä on kotileiri, 15.3 RR järjestää harjoituksen Paraatinkalliolla. Ruotsiin tehdään 24.3 alkaen Vårtrippeln -kisamatka, sinne useita joukkueita viestiin.
  * Tiomilaan lähtenee 1 miesjoukkue, 1-2 naisjoukkuetta.
  * Päivitetään valmennuksen ja urheilijoiden esittelyt nettisivuille ajan tasalle, valmennus hoitaa.
  * Suunnistuskoulu alkaa 30.3, aikataulu on laadittu Tuomaksen toimesta. Keskiviikkoharkat junnuilla ovat pyörineet hyvin ja lisäharjoituksiakin on ollut. Nuorisotoiminnan palaveri oli kuukausi sitten.
  * Uudenmaan Rastipäivien 6.-7.5 järjestelyt ovat edenneet kilpailukeskuskatsauksen osalta. Kilpailukutsu tulee seuraavaan suunnistajaan.
  * Tämän vuoden URP-karttapäivitysasiat kisaorganisaatiolla hoidossa, mietintä ensi vuoden kisojen kisakeskuksesta ja kartta-asioista menossa.
  * Jukolan viestiin Joensuuhun mentäneen bussilla pitkän matkan vuoksi
  * SM-hisukisoista tuli menestystä erityisesti Mervi Pesun toimesta
  * Kuntosuunnistukseen lisäjuttuja Jarmolla mietinnässä mm. Impivaaran suunnistus 2.6, Suomi 100 Rogaining-tapahtuma elokuussa.
  * Iltarastien ja suunnistuskoulun markkinointitarve lähiaikoina.
  * Salasanasuojattu osio olemassa seura nettisivuilla Laurin toimesta, ei vielä aktiivikäytössä
  * Seuran mestaruuskisoista Anne laittaa tiedotteen nettisivuille.
  * Mika laittaa jäsentiedotteen jakoon maaliskuussa
  * Salivuorojen haku 31.3. mennessä, Tuomas hoitanut.
  * Unelmien liikuntapäivään 10.5 MoBo-ratoja tulossa RR:ltä
  * Seuran asutilaus sulkeutumassa, Mika hoitaa epäselvyydet ja pyydetään Trimtexiltä tilauskoonti.
  * Seuran kehittämispäivän asioiden jatkotyöstöajankohdan sopiminen seuraavassa kokouksessa
  * Seuraava kokous 20.3 klo 18.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *