Koronavirustilanteen vaikutus toimintaan

Päivitetty tilanne 22.3.2020:

Jäsenmaksun eräpäivää on siirretty huhtikuun loppuun 30.4.2020 päivämäärälle. Laajemman kevät-/kesätoiminnan alkamisen viivästyttyä annetaan mahdollisuus jäsenmaksun ajankohdan siirtämiselle

Seuran kevättiedotteen julkaisu siirretään huhtikuulle. Perinteisesti tiedote on julkaistu maaliskuussa, mutta nyt ei ole tiedotettavaa toiminnasta, joten odotetaan pääsiäiseen asti, jotta saadaan paremmin lisätietoa poikkeustilan jatkumisesta.

Omatoimiharjoittelusta tulee lähiaikoina lisätietoa.

Päivitetty tilanne 17.3.2020:

Uudenmaan Rastipäivät on tältä vuodelta peruttu. Kilpailu oli tarkoitus järjestää 9.-10. toukokuuta, mutta johtokunnan päätöksellä kilpailua ei nykyisessä tilanteessa voida järjestää.

Nurmijärven iltarastikauden oli tarkoitus alkaa 14. huhtikuuta, mutta Suunnistusliiton suosituksen mukaisesti iltarastit perutaan huhtikuun loppuun asti. Toukokuun osalta seurataan tilanteen kehittymistä ja mikäli normaaleja iltarasteja ei voida aloittaa toukokuussakaan, selvitämme mahdollisuutta järjestää omatoimisia kuntorasteja ilman ajanottoa.

Rajamäen Rykmentin suunnistuskoulut on peruttu huhti- ja toukokuun osalta. Suunnistuskoulut pyritään aloittamaan ohjelman mukaisesti syyskauden alkaessa elokuussa.

Yhteisharjoituksia ei toistaiseksi järjestetä. Selvitämme mahdollisuutta tarjota karttoja omatoimiseen harjoitteluun ja tiedotamme asiasta myöhemmin lisää.

Käytännössä seuran koko suunnistustoiminta on tauolla huhtikuun loppuun saakka ja varaudumme tilanteen jatkuvan pidempäänkin. Tilanne on valitettava, mutta tällä hetkellä tärkeintä on noudattaa viranomaisten ohjeita ja pitää huolta omasta ja läheisten terveydestä.

Päätöksiä tehdessään seuran johtokunta seuraa viranomaisten ja Suunnistusliiton määräyksiä, suosituksia ja linjauksia. Tiedotamme tilanteen kehittymisestä säännöllisesti.


13.3.2020:

Koronaviruksen vaikutuksista seuran toimintaan tiedotetaan tarkemmin ensi viikolla johtokunnan päätettyä asiasta.

Päätökset mm. Uudenmaan Rastipäivien, Nurmijärven Iltarastien ja Rajamäen Rykmentin suunnistuskoulujen osalta tullaan tekemään seuraten terveysviranomaisten, Suunnistusliiton sekä Nurmijärven kunnan ohjeistuksia ja suosituksia.

Suunnistusliiton ohjeistus

Nurmijärven kunnan suositus

Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *