Nuorisoviesti ja Oravatonni

Rykmentin bussiporukka yhteiskuvassa

Lokakuun ensimmäisenä viikonloppuna oli taas vuorossa perinteinen Turun kisaviikonloppu. Rykmenttiläiset matkasivat bussilla Mynämäelle, jossa Nuorisoviesti ja henkilökohtainen Oravatonnikisa järjestettiin tällä kertaa samassa kisakeskuksessa ja maastossa. Yöpyminen tapahtui hotellissa Raisiossa.

Lauantain Nuorisoviestissä oli paljon osanottajia, kaikkiaan 800 nuorta kilpailijaa 16 ikäluokkaan asti. Lisäksi oli ”autokuskien kuntosarjaviesti”. Tälläkin kertaa toteutui se, etä nuorisoviestin radat olivat kohtuullisen helpot, mutta kuntosarjan radat vaativat. Rykmentistä oli mukana kaksi joukkuetta A-sarjan 7 osuuksisessa viestissä(maksimiyhteisikä 100 vuotta) ja kolme joukkuetta B-sarjan neliosuuksisessa TR/RR-ikäisten viestissä (maksimi-ikä 44 vuotta).

Ykkösjoukkueet suoriutuivat kisasta mainiosti. A-sarjassa Elina Hämäläinen, Jarkko Leivo, Aleksi Hämäläinen, Rasmus Laapas, Aino Loukkalahti, Essi Multala ja Nikanor Pitkänen olivat hienosti sijalla 16. viidenkymmenen joukkueen kisassa. Rykmentti oli myös yksi GPS-seurantajoukkueista 2, 4 ja 7 osuuksilla. Viime vuoden sija oli 20. B-sarjan ykkösjoukkue Otso Leinonen, Eemi Vilska, Wilma Löfgren ja Jonne Mourujärvi oli sijalla 9, joukkeita oli kisassa 90. Eemi oli rastireittien nopein juoksija. Myös muut joukkueet selvittivät ratansa läpi mainiosti ja iloisella mielellä.

Majapaikassa analysoitiin suorituksia, oltiin piilosilla, saunottiin ja seurattiin yleisurheilukisoja.

H10 RR-sarjan palkintopallilla Eemi Vilska ykkönen ja Aatos Multala 4.

Sunnuntaina oli vuorossa henkilökohtainen kisa. Kisaamassa oli yli 1000 suunnistajaa, suurin osa nuorten sarjoissa. Lisäksi kisattiin pääsarjojen viestiliigan päätöskisa. Nyt radat olivat nuorilla selvästi lauantaita vaativammat ja radat kiersivät enemmän hitaammassa kivikkoisemmassa ja rytöisemmässä maastossa. Myös maaston liukkaus vaikeutti etenemistä. 16-sarjoilla oli taas tarjolla GPS-seuranta. Elina Hämäläinen, Essi Multala ja Aleksi Hämäläinen suunnistivat näissä sarjoissa.

Parhaista tuloksista vastasivat Eemi Vilska H10 RR-sarjan selvällä voitolla, Aatos Multala saman sarjan nelossijalla sekä Jonne Mourujärvi H12-sarjan 5.-tilalla ja Nikanor Pitkänen H15-sarjan 5. sijalla. Kaiken kaikkiaan Rykmentti sijoittui Oravatonnipisteissä hyvälle sijalle 11 (30 pistettä), viime vuoden sijoitus oli 27. Myös muissa sarjoissa tuli onnistuneita suorituksia, virheitä toki tehtiin henkilökohtaisessa varsin paljon. Näin oli myös viestiliigakisan huippujoukkueilla, joten vaativasta kisasta oli kyse. Leikkimielisessä kilometrivauhtikisassa ja loppukirikisassa tuli yhteensä peräti 3+9 voittajaa ainoata seuran veteraanikilpajuoksijaa vastaan.

Kaikkiaan viikonloppu oli hieno yhteinen reissu. Kilpailut voi ottaa tosissaan tai sitten enemmän kilpailuna itseään vastaan. Kilpailuthan ovat niitä parhaita harjoituksia. Tärkeintä tässäkin oli yhdessäolo. Ensi vuonna taas uudestaan!

 

 

 

 

Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *