Leimaus-leiri 2016

IMG-20160609-WA0014(1)

Leimaus- leiri alkoi maanantaina 6.6.2016. Tultuamme Ikaalisiin veimme tavarat huoneisiin, ja sitten alkoikin jo suunnistusharjoitus. Majoitus oli vähän erillainen kuin viime vuosina: neljän hengen huoneistoissa. Ensimmäisen päivän ohjelmana oli vielä uintia kivassa Ikaalisten kylpylässä, sekä tietysti perinteiset leirin avajaiset.
Toisena harjoituksena oli yösuunnistusta myöhään illalla. Sen jälkeen uni maistuikin hyvin.

IMG-20160609-WA0010(1)

Tiistainakaan ei tekeminen loppunut: Aamulla oli aikasin aamupala ja päivällä oli taas kaksi harjoitusta mukavissa maastoissa. Illemmalla oli sählypelejä, jotka menivät hyvin. Sählyn jälkeen menimme uimaan kylpylään. Kävimme myös uimassa järvessä, jossa vesi oli kuitenkin vielä vähän viileää. Pelasimme Suomi- tietopeliä kavereiden kanssa, joka välissä missä oli vapaa-aikaa. Päivä oli tosi kiva.

Keskiviikkona lähdimme bussilla Jämille, ja olimme siellä koko päivän. Jämillä oli käyräsuunnistusta, jota moni ei ollut koskaan ennen kokeillut. Käyräsuunnistus oli aika hauskaa:) Jämillä oli ruokailu ja toinen harjoitus, joka oli myös kiva. Jämiltä tultuamme oli sählypelien semifinaali. Kiva päivä tämäkin.

IMG-20160609-WA0012(1)Torstaina oli leiriviesti, joka oli tosi kiva. Rata oli helppo ja mukava. Sen jälkeen pakattiin tavarat ja lähdettiin bussissa kohti kotia. Majoitus, harjoitukset, maastot ja koko leiri oli onnistunut ja mukava, eikä tekeminen loppunut:) Tietysti myös kavereiden kanssa oli kivaa tehdä kaikkea: pelata Suomi- tietopeliä, suunnistaa, juosta jääkaapin hurinaa pakoon, yrittää mennä portaat alas niin ettei kukaan näkisi… 🙂

– Elina Hämäläinen

IMG-20160609-WA0003

IMG-20160609-WA0006(1)

IMG-20160609-WA0016(1)

Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *