Suunnistuskoulu 2018

KEVÄÄN 2018 SUUNNISTUSKOULUT ALKAVAT 5.4. TORSTAINA

OHJELMA JULKAISTAAN JA ILMOITTAUTUMINEN AVAUTUU HELMI-/MAALISKUUN AIKANA

Rajamäen Rykmentin Hippo-suunnistuskoulu on tarkoitettu kaikille 6-15-vuotiaille suunnistuksesta kiinnostuneille nuorille ja aikuisten suunnistuskoulu on tarkoitettu aikuisille ja yli 14-vuotiaille nuorille. Suunnistuskoulun harjoituksissa vasta-alkaja oppii suunnistuksen perusteet sekä liikkumaan turvallisesti metsässä kartan avulla. Jo aiemmin suunnistaneille on kullekin tasonsa mukaista opetusta ja harjoituksia suunnistustaidon edelleen kehittämiseksi.

Kilpailemisesta pitäville lapsille suunnistuskoulu luo valmiuden osallistua suunnistuskilpailuihin. Aivan yhtä tervetulleita ovat lapset, jotka eivät halua kilpailla, vaan oppia liikkumaan metsässä retkeilläkseen, marjastaakseen tai ihan muuten vain.

Suunnistuskouluun ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen suunnistuskouluun alkaa helmi-maaliskuussa.

Lisätietoja lasten ja nuorten suunnistuskoulusta
Tuomas Multala
tmultala@gmail.com
0500 401405

 


AIKUISTEN SUUNNISTUSKOULU 2018

Aikuisten suunnistuskoulu on tarkoitettu aikuisille ja yli 14-vuotiaille nuorille. Aikuisten suunnistuskoulu kokoontuu samalla aikataululla lasten suunnistuskoulun kanssa kolmena ensimmäisenä kertana ja sen jälkeen aikuisten suunnistuskoulu jatkuu kolmena tiistaina Nurmijärven iltarastien yhteydessä.

Yhteystiedot:

Rajamäen Rykmentti
Ari Enroth
Metsomäentie 14
01260 VANTAA
Puh. 040 7009131
Sähköposti: ari.enroth@proagria.fi
http://rajamaenrykmentti.fi/

Comments are closed