Ilmoitustaulu

254 Comments

 1. Mika Loukkalahti

  TRIMTEXIN ASUTOIMITUKSET TULEVAT TÄLLÄ VIIKOLLA

  Itse sain äsken sähköpostin ja tekstiviestin omasta Trimtexin asutilauksestani. Vastaavat viestit pitäisivät tulla kaikille muillekin tilanneille aivan näinä aikoina, olihan sovittu toimitusviikkokin tämä viikko. Noutakaa siis tuotteenne omasta postistanne viestit saatuanne. Jos saitte, mitä tilasitte, eikun asut heti käyttöön. Laitan laskuja toimituksista sitten ensi viikolla. Jos toimituksessa sattuisi olemaan ongelmia, toimitaan Trimtexin ohjeiden mukaisesti.

 2. JOHTOKUNNAN KOKOUS 14.5

  Paikalla olivat kaikki johtokunnan jäsenet.

  – Kunnan seuratukihakemus on jätetty 2.5. Päätös tuesta tulee 29.5, Seuraverkko-ohjelmaan siirtyminen on viivästänyt hakuaikataulua.
  – Joitakin jäsenmaksuja on vielä maksamatta
  – Tiomilassa naiset olivat sijalla 38, miesten kohtaloksi koitui hylkäys Sportident-ongelman takia. Sija olisi ollut 65. Lisäksi oli mukana 2 nuorten joukkuetta.
  – Suppaleirillä Lahdessa oli 20 osanottajaa.
  – Rykmentin ulkomaalaisista 3 edusti omaa maataan EM-kisoissa: Laura Robertson, Tommy Hayes ja Philip Müller.
  Jukolan viestiin ilmoitettu 9 naisten ja 7 miesten joukkuetta.
  – Suunnistuskoulussa ollut hyvin aktiivista porukkaa, 6 kertaa pidetty, 3 jäljellä ennen kesätaukoa.
  – Leimaus-leirille kesäkuun alussa on lähdössä 5 aikuista ja 26 lasta.
  – Alueoravapolkuviestissä 15.5 juoksee 9 joukkuetta Rykmentistä.
  – Uudenmaan Rastipäivät menivät hyvin, sää suosi, kilpailijoita oli molempina päivinä vajaat 500 ja kuntosuunnistajia reilut 100.
  – SM-sprinttiviesti juostaan aluejoukkuein, joista Uudellamaalla kuitenkin 4 seura- ja 1 aluejoukkue. Muutama Rykmenttiläinen on myös noissa joukkueissa.
  – Kuntosuunnistuksissa on käynyt hyvin väkeä.
  – Tehdään muutamia juttuja Jukolaan ja EM-kisoihin liittyen.
  – EU:n tietosuojauudistus tulee voimaan 25.5. Tähän liittyen käytiin Rykmentin tietosuojakäytännöt. Tehdään tästä jäsentiedote.
  – Seuraava kokous pidetään 11.6.

 3. Hei, Nurmijärven iltarastit tiistaina 22.5. Nummenpäässä. Opastus Nummenpäässä tieltä 1322, Leppälammentien risteyksestä. Tapahtumakeskuksena Nummenpään urheilukenttä, osoite Leppälammentie 73.
  Lähdöt 17-19, maali suljetaan 20.30. Radat A(6,6km), B(5,0km), C(3,1km) ja D(1,9km) sekä lapsille rastireitti ja tukireitti. Ratamestareina Arto Niemi ja Ismo Lankinen(lastenradat). Paikalla kahvio.

 4. Hei, Nurmijärven iltarastit tiistaina 15.5. Palojoen Vuolteenmäessä. Opastus tieltä 139 Palojoentie, Haavistontien risteyksestä. Lähdöt 17-19, maali suljetaan 20.30. Radat A(5,8km), B(3,8km), C(2,8km) ja D(1,5km). Ratamestarina Mika Loukkalahti. Paikalla kahvio.

  • Mika Loukkalahti

   OHJEITA RR:N VUOLTEENMÄEN KUNTOSUUNNISTUKSEEN 15.5.2018 KLO 17-19

   Vuolteenmäen maasto on erittäin vaativaa suunnistuksellisesti ja juoksunkin osalta, koska se on varsin peitteistä ja osin raskaspohjaista. Todella hyväkulkuisiakin alueita löytyy mäkien päällystöiltä. Kun alueella on syyskausilla juostu kuntosuunnistuksia, on 10 min/km vauhti ollut lähes ylipääsemätöntä. Nyt keväällä ei ole vielä heinikkoa ja lehtikään ei ole vielä täydessä koossaan, joten maasto on vielä lähes nopeimmillaan. Perjantai-iltana oli osittain n. 10 cm kasvustoa maassa, joka tiistaina on varmasti jo paikoin 15 cm mittaista, mutta se ei vielä vauhtia hidasta. Maasto on jo kuiva, joten kenkiä kastelematta on mahdollisuus selvitä.

   Radat on tehty lyhyiksi keskimatkatyyppisiksi, jotta pysyttäisiin pääosin alle tunnin ajoissa. Eikä sitä nyt helteellä pitkää lenkkiä jaksakaan juosta. Kilpaileva nuoriso vanhempineen on AOK-viesteissä Hyvinkäällä, mutta aikuisille tämä on esim. hyvä treeni torstain AM-keskimatkaa varten. Rastit ovat hyvin näkyvissä. Pari vain A-radalla olevaa lippua on laitettu sopivasti puun taakse tulosuunnasta katsottuna. Radat eivät mene Ruduksen louhosalueen eteläpuolen huonompaan maastoon. Kartan mittakaava 1:10 000.

   RATAKUVAUKSET (kärjen tavoiteajat on laskettu viime syksyn suunnistusten n. 5 parhaan keskivauhti ja vähennetty 1 min/km):

   D-rata 1,50 km, 6 rastia: Valitse tämä rata, jos olet alle 12 vuotias tai aloittelija tai sinulla ei ole kompassia. Rastivälit pystyy suorittamaan polkuja pitkin ja rastit voi tarkkasilmäisenä nähdäkin poluilta. Ei ole kuitenkaan liian helppo D-rata. Tavoiteaika 23 min.

   C-rata 2,78 km, 10 rastia: Rata on jo selvästi vaativampi, sopii 13 vuotiaille ja sitä vanhemmille. Osa rasteista on jopa samoja A- ja B-radan kanssa, mutta helpommasta suunnasta tultuna. Ykkönen ja kakkonen ovat jo vaativia ja pitää osata kulkea suunnassakin. Keskivaiheilla on helpompaa, yksi pahempi rasti vielä loppupäässä. Tavoiteaika 34 min.

   B-rata 3,84 km, 11 rastia : Rata on B:ksi lyhyt, mutta siinä riittää kuitenkin vaativuutta aivan A-rataan verraten. Rataan sisältyy myös yksi kova raskaspohjainen nousuosuus pohjoisen mäen päälle kohti paria vaikeinta rastia. Rastit ovat pitkälti samoja kuin A-radalla, osin eri järjestyksessä. Tavoiteaika 42 min.

   A-rata 5,71 km, 16 rastia: Vaativin rata, heti ykkönen kertoo jo pelin hengen. Rataan sisältyy myös yksi pitkä väli. Pohjoisen paraskulkuisin ja vaativin mäki käytetään hyväksi kahdesti. Kun tämän pääsee virheittä läpi, on kyllä taitava suunnistaja. Tavoiteaika 55 min.
   https://www.nurmijarvi.fi/filebank/17006-Vuolteenmaki2017.pdf

   • Mukavasti päästiin muutaman juoksijan voimin tavoiteaikojen alle jokaisella radalla. Kärkiajat ovat kaikilla radoilla kovia. Mielenkiintoista olisi tietää, pummattiinko eniten niitä rasteja joita oletin: pohjoisessa mäessä 47 ja 50 rasteja ja sitten etelässä 40 ja 41 rasteja? Polkukierrot varmastikin hyödynnettiin pidemmillä väleillä.

    • Tosi mukavat radat, kiitos ratamestarille! Saikohan joku ton taitavan suunnistajan tittelin, en ainakaan minä 🙂 vähän haparoiva lähestyminen 40lle pisti tuntosarvet pystyyn tuon 41n kanssa joten se tuli otettua tarkasti. 47:lle tuli sitten pummi kun päädyin ottamaan sen kuitenkin yläpuolelta mikä tuntui virheeltä, ja ohihan sitten meninkin, eteläiseltä kumpareelta vauhtia hakien. Olisiko käyrien kierto pohjoiskautta ollut oikea ratkaisu, ja isojen jyrkänteiden ohjaamana suoraan rastille? Näin luulisin, sitä lähdinkin toteuttamaan mutta jostakin syystä vaihdoin vihreän rajalla suunnitelmaa ja kiipesin ylös. 50 oli aivan erinomainen rastipiste ainakin A-radalla! Jos lähestymistä ei ottanut tarkasti niin hyvin todennäköisesti tipahti ensin johonkin noista viereisistä notkoista. Mä tein siinä pienen mutta onneksi suht hallitun kaarroksen itäisen notkon kautta.

     • Mika Loukkalahti

      Kiitokset kiitoksista Tuomas! Kommentit optimivalinnoista juuri niin kuin olet arvioinutkin. Aika 48.41 tuolla radalla vaatii jo kuntoa ja taitoa. Sinne saa mennä vielä kokeilemaan onneaan. Rastit ovat paikallaan (paitsi lähtö ja maali) vielä sunnuntaihin asti, multa saa pdf-versioisen ratakartan tulostettavaksi. Eli sopii vielä esim. lauantain kovaksi treeniksi. Viime syksynä tuohon kilometrivauhtiin ei Vuolteenmäessä pystyneet Uudenmaan kärkisuunnistajatkaan, toki silloin oli heinikkoa ja vähän pidemmät radat.

 5. Nurmijärven iltarastit tiistaina 8.5. Vihtijärven Haaviskoppelissa. Opastus tieltä 133, Vihtijärvi-Karkkila. Tapahtumakeskuksena hiekkakuoppa(Karkkilantie 424, Uudenmaan Rastipäivien kisakeskus). Lähdöt 17-19, maali suljetaan 20.30. Radat A(6,0km), B(3,9km), C(2,5km) ja D(1,4km) sekä lapsille rastireitti ja tukireitti. Ratamestareina URP:n ratamestarit. Paikalla kahvio.

 6. Hei, Nurmijärven iltarastit poikkeuksellisesti keskiviikkona 2.5. Klaukkalan Haikalassa. Tapahtumakeskuksena Haikalan koulu(Professorintie 5). Opastus tieltä 132 Klaukkalasta, Kirkkotien risteyksestä. Lähdöt 17-19, maali suljetaan 20.30. Radat A(5,6km), B(4,2km), C(2,3km) ja D(1,9km) sekä lapsille rastireitti ja tukireitti. Ratamestareina Seppo Varmavuo ja Simo Toivonen(lastenradat). Paikalla kahvio ja Suunnistajan Kauppa.

 7. Hei, Nurmijärven iltarastit Klaukkalan Pietarinmäessä tiistaina 24.4. Opastus tieltä 132 Klaukkalasta, Myllytien risteyksestä. Lähdöt 17-19, maali suljetaan 20.30. Radat A(5,4km), B(4,0km), C(2,6km) ja D(1,3km). Ratamestarina Seppo Krook. Paikalla kahvio.

  • Sari Karetvaara

   Pitääkö olla oma kompassi vai saako sellaisen lainaksi?

   • Mika Loukkalahti

    Kyllä oma kompassi olisi hyvä olla. En ole varma, onko iltarastivaunulla lainakompasseja. Eilinen Pietarinmäen kuntosuunnistusmaasto (vaikka kotimaastoni onkin) oli ja on todella haastava isoine mäkineen ja pienipiirteisine muotoineen.

 8. Jouni Moisander

  Vihdissä yösuunnistusta 18.4 uusittu kartta lähdöt 21.00 eteenpäin.
  Opastus 25 tie Nummela

 9. Mika Loukkalahti

  Seura-asutilauksia tehtiin mukavasti 52 tilaajan voimin yhteensä 183 eri tuotetilausta. Tavarat tulevat kunkin omaan postiin viikolla 21. Laskutellaan sitten kun tuotteet on saatu.

 10. Hei, Nurmijärven iltarastit alkavat tiistaina 17.4. Nurmijärven Kirkonkylän Parkkimäessä. Tapahtumakeskuksena pesäpallostadion(Suojalantie 2). Lähdöt 17-19, maali suljetaan 20.30. Radat A(5,7km), B(4,1km), C(2,7km) ja D(1,9km) sekä lapsille rastireitti ja tukireitti. Ratamestareina Ilkka Ojapalo ja Tuomas Multala. Paikalla kahvio.

  • Mika Loukkalahti

   Koska Suunnistajan Kauppa on tulossa iltarasteille? Näin keväällä kauppaa varmaan syntyisi esim. suunnistuskengistä.

   • Suunnistajan Kaupan myyntiauto on tulossa Nurmijärven Iltarasteille tiistaina 17.4.2018. Nyt on hyvä tilaisuus hankkia esimerkiksi Emit-kilpailukortti, uudet suunnistuskengät, uusi kompassi ja muita suunnistustarvikkeita.

    Suunnitelmana on, että Suunnistajan Kaupan myyntiauto on mukana Nurmijärven Iltarasteilla kevätkaudella 2018 seuraavilla kerroilla:
    17.4. Parkkimäki
    2.5. Haikalan koulu
    29.5. Teilinummi
    12.6. Paraatinkallio

    Lisäksi Suunnistajan Kauppa on paikalla Uudenmaan Rastipäivillä 5.-6.5.2018.

    Helsingin Suunnistajan Kauppa: https://www.suunnistajankauppa.fi/a13-helsingin-suunnistajan-kauppa-fi.html

 11. Seura-asujen sovitusta to 5.4. Rajamäellä klo 18 alkavan suunnistuskoulun yhteydessä. Paikkana Rajamäen koulu, Tykkimäentie 1. Voi tulla ennen kuuttakin.

  Tilausaika päättyy 12.4, jonka jälkeen ei enää asutilauksia tänä vuonna tehdä.

 12. RAJAMÄEN RYKMENTIN KEVÄTKOKOUS 19.3.2018 SYRJÄLÄN KOULULLA

  Rajamäen Rykmentin kevätkokous pidetään ma 19.3.2018 klo 19.30 alkaen Syrjälän koululla (Syrjäläntie 35) Klaukkalassa. Asialistalla ovat sääntömääräiset kevätkokouksen asiat, mm. seuran vuoden 2017 vuosikertomuksen sekä tilinpäätöksen vahvistaminen ja vastuuvapauden myöntäminen. Lisäksi ylimääräisenä asiana Sääkshovin palstan myynti kunnalle. Tilaisuutta edeltää seura-asujen sovitusmahdollisuus klo 18-19 ja klo 19 alkaen seuran info mm. valmennuksen, nuorisoasioiden ja ajankohtaisten asioiden osalta. Kahvitarjoilu. Tervetuloa!

  Ohjelma 19.3:
  Klo 18-19 Seura-asujen sovitus
  Klo 19-19.30 Seurainfo
  Klo 19.30-> Seuran Kevätkokous

 13. Mika Loukkalahti

  Rajamäen Rykmentin asutilaus on avattu. Tilattavissa on samoja tuotteita kuin aiemmin sekä myös joitakin uusia. Tuotteet tilataan Trimtexin verkkokaupan kautta ja ne postitetaan suoraan tilaajille viimeistään viikolla 21. Tilausikkuna on auki aina 12.4 asti, jolloin saamme vielä uusia suunnistuskoululaisiakin mukaan asutilauksiin. Seura veloittaa asujen hinnat postikuluineen tilaajilta jälkikäteen tuotteiden saavuttua. Jos haluaa välttää 7 EUR postimaksun, voi koettaa kerätä kimppaan useita pienempiä tilauksia.

  Minulla on myös sovitusasut kaikista tuotteista ja kaikista myydyistä kokoluokista. Asuja voi tulla sovittamaan meille (osoite Myllytie 30 B2, 01800 Klaukkala, puh 050-5592940). Lisäksi tuon asuja sovitettavaksi yhteisiin tilaisuuksiin, kuten varmaan nuorten jumppaan Haikalaan, ehkä lentopallovuorolle Rajamäelle, kevätkokoukseen 19.3. ja sitten suunnistuskouluun 5.4 ja 12.4. Trimtexin tarkempi ohjeistus tilaamisesta on tullut sähköpostilla jäsenille. Tilaajan pitää kirjautua sisään vanhalla tunnuksellaan tai luoda uusi tunnus teamkoodilla(joka on annettu sähköpostiviestissä) Itselläni toimivat kyllä viime vuoden tunnuksetkin ja Explorer -selain.

  Tilauslinkki: http://trimtex.fi/fi/trimtexini/rajamaen-rykmentti/

  • Terho Mehto

   Olemme tilaamassa asuja trimtexiltä, tarvitsemme tunnuksen tilausta varten.

   • Mika Loukkalahti

    Tunnus on lähetetty pariin otteeseen sähköpostiviestillä seuran sähköpostilistalle rykmentti@rajamäenrykmentti.fi. Jos ette ole listalla mukana, siihen voi liittyä oheisen ohjeen mukaisesti http://rajamaenrykmentti.fi/seura/sahkopostilistat/ .
    Saat minulta tunnuksen suoraankin tai voin sen lähettää. Avoimesti sitä ei voi julkaista.

 14. RR lentopallo
  TO 15,02 Ei vuoroa,sali koulun käytössä.

 15. Ari Enroth

  LÄHDE MUKAAN SM-HIIHTOSUUNNISTUKSIIN

  Hiihtosuunnistuskisoja on päästy järjestämään ja viime viikonloppuna Hauholla olosuhteet olivat jopa hyvät. Sotkamossa 17.-18.2.2018 on myös luvassa hyvät SM-kisat, sillä siellä lunta riittää ja maasto on hyväpohjainen alue, jossa päästään hiihtämään myös golfkenttäalueella.

  Keravalla järjestettävät hiihtosuunnistuksen SM-sprintti ja SM-sprinttiviesti päätettiin ennen viime viikon lumisateita siirtää kaksi viikkoa myöhäisempään ajankohtaan eli uusi ajankohta on 24.-25.2.2018. Kun Keravalla on kisat näin lähellä, nyt on hyvä tilaisuus lähteä hiihtosuunnistamaan, vaikka et olisi aiemmin käynyt hiihtosuunnistuskisoissa. SM-sprintissä on aamupäivällä karsinta ja iltapäivällä finaali. Hiihtosuunnistuksessa osanottajamäärät ovat niin paljon pienempiä kuin kesäsuunnistuksessa, että todellinen karsinta on vain sarjoissa H21 ja D21 ja siten muissa sarjoissa kaikki hyväksytyn karsintasuorituksen tehneet pääsevät mukaan finaaliin.

  Poimintoja talven 2018 hiihtosuunnistuskalenterista

  10.2.2018 Hiihtosuunnistusharjoitus kuntosuunnistustyyppisesti Pälkäneellä, katso lisätiedot harjoituksesta: http://www.valkeakoskenhaka.fi/suunnistus/

  17.2.2018 SM-keskimatka, Sotkamon Jymy (ilmoittaudu viimeistään 8.2.2018, nuorimpien SM-sarjat D15 ja H15, nuorimpina saavat osallistua 14-sarjan suunnistajat, lisäksi SM-kisan ulkopuolella sarjat D11, H11, D13 ja H13), kisasivut: https://www.sotkamonjymy.fi/sm-hiihtosuunnistus-17-2-18-2-20/

  18.2.2018 SM-viesti, Sotkamon Jymy (3 suunnistajaa/joukkue, ilmoita viestihalukkuus viimeistään 7.2.2018, nuorimpien sarjat D17 ja H17, nuorimpina saavat osallistua 14-sarjan suunnistajat)

  24.2.2018 SM-sprintti, Keravan Urheilijat (ilmoittaudu viimeistään 15.2.2018, nuorimpien sarjat D15 ja H15, nuorimpina saavat osallistua 14-sarjan suunnistajat), kisasivut: https://keravanurheilijat.fi/suunnistus/kilpailut/hiihtosuunnistuksen-sm-sprintti-ja-viesti-10-11-2-2018/

  25.2.2018 SM-sprinttiviesti, Keravan Urheilijat (2 suunnistajaa/joukkue, ilmoita viestihalukkuus viimeistään 14.2.2018, nuorimpien sarjat D17 ja H17, nuorimpina saavat osallistua 14-sarjan suunnistajat)

  30.3.-1.4.2018 Lapin Lumirastit sis. 31.3.2018 SM-pitkä matka, Posion Pyrintö (ilmoittaudu viimeistään 22.3.2018)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *