Ilmoitustaulu

149 Comments

 1. Johtokunnan kokous 24.4:

  -Talous: jäsenmaksuja tullut tilille, mutta kisamaksuja mennyt myös paljon. Seura-asutilaus toimitettu, laitetaan lasku tilaajille, seura maksaa postikulut, Mika hoitaa. Toimitukset hoituneet hyvin, joitakin muutos- ja tilaustarpeita on, mutta asuja ei ole valmiina. 5 tilausta/asutyyppi tarvitaan lisätilaukseen.
  – Nuoriso: Suunnistuskoulu ja kuntorastit pyörivät hyvin. Nuorten Tiomilaan HyRa kysynyt yhteisjoukkuemahdollisuutta, suhtaudutaan positiivisesti. Kaikille suunnistuskoululaisille maksetaan Nuori-Suunta kortti. URP RRS-sarja menee ilman lisenssiäkin.
  – Valmennus: kahdelle omalle kärkiurheilijallemme valmisteltu urheilijasopimus. Tiomilajoukkue ensi viikonloppuun on seuraava: H-P. Pukema, M. Suominen, S. Vähänen, T. Tervo, T. Dlabaja, M. Liukkonen, V. Niemi, B. Mitchell, O. Semic ja S. Vaher. Naisten 1. joukkue: P. Latva-Kiskola, H. Raitanen, M. Liikanen, A. Neradova ja M. Carter-Davies. Myös naisten 2. joukkue mukana.
  – Kilpailut: URP järjestelyt hyvällä mallilla. Järjestelykokous on 26.4. Unelmien liikuntapäivässä 10.5 MoBo-rata Parkkimäessä, LauriL.
  – Tiedotus: laitetaan loppuviikolla tiedote URP-järjestelyistä, jäsenmaksujen maksusta ja Jukola-ilmoittautumisista (+Jukolabussista) IRMAan. Ari hoitaa.
  – Kunto: SSL markkinoi suunnistajan sähköistä palvelua seuroille. Kysytään, miten huomioidaan jäsenten ilmainen osanotto.

 2. Hei, Nurmijärven iltarastit tiistaina 25.4. Klaukkalan Pietarinmäessä. Opastus Klaukkalantieltä (132), Myllytien risteyksestä. Lähdöt 17-19, maali suljetaan 20.30. Radat A,B,C ja D sekä lapsille rastireitti ja tukireitti. Ratamestareina Seppo Krook ja Mika Loukkalahti(lastenradat). Paikalla kahvio.

 3. Tarkkuussuunnistuksen ”kuntorastit” vappuna 1.5. Klaukkalan Tornimäen laskettelukeskuksessa.
  Radalle voi lähteä klo 10 – 11.30. Toivotaan ennakko ilmoittautumista. Myös muutama toimitsija olisi tervetullut.
  Tiedustelut ja ilmoittautuminen (toimitsijaksi tai radalle):
  martti.inkinen@msoynet.com tai puh. 040 7616803.

 4. Hei, Nurmijärven iltarastien 24. kausi alkaa tiistaina 18.4. Nurmijärven Kirkonkylän Parkkimäessä. Opastus tieltä 1311 Nurmijärveltä. Tapahtumakeskuksena pesäpallostadion. Lähdöt 17-19, maali suljetaan 20.30. Radat A(6,1km), B(4,3km), C(3,1km) ja D(2,1km) sekä lastenradat rastireitti ja tukireitti. Ratamestareina Ilkka Ojapalo ja Anne Laajaniemi(lastenradat). Paikalla kahvio.

 5. Seura-asutoimitukset ovat saapuneet tilaajille siten, että viime viikolla pitäisi olla postista saapunut viesti tilauksen noutamiselle. Tilaus oli ainakin itselläni noudettavissa 26.4 asti. Seura veloittaa tilatut tuotteet myöhemmin, postimaksu menee seuran piikkiin. Jos tilauksessa on ollut ongelmia, ottakaa yhteys minuun.

  FinnSpring -viestin ja henkilökohtaisen (Mynämäellä 22.-23.4) ilmoittautumisaikaa on jatkettu sunnuntaihin 16.4 saakka, joten vielä ehtii sinnekin mukaan. Yhteiskyydeillä kannattaa mennä.

 6. Anneli Ojapalo

  Seura-asutilauksissa saatu vääränlainen miesten Trainer Jacket -takki kokoa L. Onko kukaan halukas hankkimaan tämän itselleen vaikka pienelllä alennuksella? soita tai tekstaa 040 5588205 tai sähköosti ojapalot(at)dlc.fi

 7. Kesäkisakausi on alkanut. Kilpailemiseenhan tarvitaan lisenssi, joka hankitaan SSL:n IRMA-järjestelmän kautta. Alle 14-vuotiaille viime vuonna kilpailleille seura on jo hankkinut lisenssit.

  Tulevan pääsiäisen isoimmat kisat ovat lauantain Ankkurirastit Halikossa ja sunnuntain huippuliiga Paimiossa. Lauantaille on nyt 13 ja sunnuntaille 26 Rykmenttiläistä ilmoittautunut. Tänään 10.4 on viimeinen ilmoittautumispäivä, joten vielä ehtii mukaan!

  Pääsiäisen jälkeisenä viikonloppuna on kevään isoin kisa FinnSpring Mynämäellä. Siellä on viesti ja henkilökohtainen. Viestihalukkuudet ja ilmoittautumiset IRMAan jo to 13.4 mennessä.

 8. Tässä 20.3. johtokunnan kokouksen ja kevätvuosikokouksen kuulumiset:

  Johtokunnan kokous:
  – paikalla 6 henkeä, pj. Anne L.
  – viimeisteltiin v. 2016 vuosikertomusta
  – tehtiin palkitsemisesityksiä SVUL Uudenmaan piirille
  – katsaus kunnan seuratapaamisesta
  – viimeisteltiin kärkiurheilijoiden kanssa tehtäviä urheilijasopimuksia

  Kevätkokous 2017:
  – paikalla 8 henkeä, pj. Vesa Tervo
  – käytiin läpi vuoden 2016 toimintakertomus, tehtiin siihen pieniä täsmennyksiä ja hyväksyttiin toimintakertomus
  – käytiin läpi tilinpäätös vuodelta 2016 ja toiminnantarkastajien lausunto
  – hyväksyttiin tilinpäätös ja myönnettiin vastuuvapaus vuoden 2016 johtokunnalle

 9. Rajamäen Rykmentin sähköpostijakelulle on äsken lähetetty 9-sivuinen seuratiedote. Tiedote sisältää ajankohtaisia kevään suunnistusasioita mm. suunnistuskoulusta, iltarasteista ja tämän vuoden jäsenmaksun maksamisesta. Samoja asioita on jo toki infottu nettisivuillammekin. Mikäli et saanut sähköpostia tänään lauantaina, ota yhteys yllekirjoittaneeseen.

 10. Tervetuloa Rajamäen Rykmentin kevätvuosikokoukseen maanantaina 20.3.2017 klo 19.00 alkaen Rykmentin kololle, osoite Saunatie, Rajamäki (kerrostalon päädyn alakerta).

  Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat, mm. vuoden 2016 vuosikertomus ja tilinpäätös. Tilaisuudessa on kahvitarjoilu. Tulkaa kaikki halukkaat mukaan saamaan tietoa seuran toiminnasta.

  Terveisin Mika Loukkalahti,
  Rajamäen Rykmentin johtokunnan sihteeri

 11. Johtokunnan 27.2 -kokouksen kuulumisia:

  * Paikalla Anne L., Ari E, Mika L., Sami V, ja Jarmo H. (osan aikaa)
  * Käytiin läpi vuoden 2016 toimintakertomuksen luonnosta ja täydennettiin sitä lähes valmiiksi. Lopullinen versio saadaan lähiviikkoina valmiiksi hyvissä ajoin ennen syyskokousta.
  * Seuran taloustilanne on hyvä.
  * Aiemmin voimassa olleita sponsorisopimuksia on valmisteltu tälle vuodelle Arin toimesta.
  * Kevätkokous on 20.3 klo 19, Mika valmistelee kutsun siihen.
  * Kunnan avustushakemus tehdään kevätkokouksen jälkeen.
  * Ari ja Jarmo osallistuvat kunnan seuraparlamenttiin 15.3.
  * Päätettiin hankkia seuralle luottokortti leirimaksujen tarpeisiin.
  * Allekirjoitettiin Arin tekemä seuran tilinpäätös vuodelta 2016.
  * Sami esitteli valmennuskatsausta, toiminta ollut aktiivista. Uusia edustajia saatu ryhmään jopa 5 kpl! Maaliskuun puolivälissä on kotileiri, 15.3 RR järjestää harjoituksen Paraatinkalliolla. Ruotsiin tehdään 24.3 alkaen Vårtrippeln -kisamatka, sinne useita joukkueita viestiin.
  * Tiomilaan lähtenee 1 miesjoukkue, 1-2 naisjoukkuetta.
  * Päivitetään valmennuksen ja urheilijoiden esittelyt nettisivuille ajan tasalle, valmennus hoitaa.
  * Suunnistuskoulu alkaa 30.3, aikataulu on laadittu Tuomaksen toimesta. Keskiviikkoharkat junnuilla ovat pyörineet hyvin ja lisäharjoituksiakin on ollut. Nuorisotoiminnan palaveri oli kuukausi sitten.
  * Uudenmaan Rastipäivien 6.-7.5 järjestelyt ovat edenneet kilpailukeskuskatsauksen osalta. Kilpailukutsu tulee seuraavaan suunnistajaan.
  * Tämän vuoden URP-karttapäivitysasiat kisaorganisaatiolla hoidossa, mietintä ensi vuoden kisojen kisakeskuksesta ja kartta-asioista menossa.
  * Jukolan viestiin Joensuuhun mentäneen bussilla pitkän matkan vuoksi
  * SM-hisukisoista tuli menestystä erityisesti Mervi Pesun toimesta
  * Kuntosuunnistukseen lisäjuttuja Jarmolla mietinnässä mm. Impivaaran suunnistus 2.6, Suomi 100 Rogaining-tapahtuma elokuussa.
  * Iltarastien ja suunnistuskoulun markkinointitarve lähiaikoina.
  * Salasanasuojattu osio olemassa seura nettisivuilla Laurin toimesta, ei vielä aktiivikäytössä
  * Seuran mestaruuskisoista Anne laittaa tiedotteen nettisivuille.
  * Mika laittaa jäsentiedotteen jakoon maaliskuussa
  * Salivuorojen haku 31.3. mennessä, Tuomas hoitanut.
  * Unelmien liikuntapäivään 10.5 MoBo-ratoja tulossa RR:ltä
  * Seuran asutilaus sulkeutumassa, Mika hoitaa epäselvyydet ja pyydetään Trimtexiltä tilauskoonti.
  * Seuran kehittämispäivän asioiden jatkotyöstöajankohdan sopiminen seuraavassa kokouksessa
  * Seuraava kokous 20.3 klo 18.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *